Month

november 2010
29
nov

Når banneret rammer plet

At banneret de seneste år har været genstand for megen kritik, har jeg tidligere skrevet en del om. Faldende klikrater er blot et af de heftige kritikpunkter. Dog er lyset igen begyndt at skinne på et af de ældste digitale medier.
Læs Mere
24
nov

Maksimer antallet af fans på Facebook

Virksomheder flokkes på Facebook i bestræbelserne på at udnytte det store potentiale det sociale netværk besidder. At opnå et større antal fans og dermed skabe en velfungerende side kan være en  krævende proces, men nu er nogle af motivationsfaktorer hos Facebook fans blevet offentliggjort. Informationer der måske kan hjælpe din virksomhed med opnå et større antal fans samt styrke din...
Læs Mere
23
nov

Facebook pages for brands

I denne infographic fra Mashable kommer vi på en lille tidsrejse på Facebook set med annoncørens øjne. Desuden får vi facts omkring de største brands på Facebook – Vidste du fx at der findes 139 brands på Facebook som har mere end 1 million likes?
Læs Mere
18
nov

6 ting vi lærte om e-mail i 2010

Et spændende år i e-mail marketing og nyhedsbrevet tegn lakker mod enden. Hvad har året bragt af tanker og ideer som der kan reflekteres over?
Læs Mere
12
nov

Eksplosion i fans på Facebook

Den danske sportstøjsproducent Hummel oplevede i starten af 2010, at udviklingen i fans på deres Facebook-side var stagneret. Hummel traf derfor en beslutning om at satse på de sociale medier, og godt et halvt år senere var antallet af fans eksploderet fra 3.500 – 12.000. Den vilde udvikling er fortsat, og i skrivende stund har Facebook 13.900 fans. Hummels PR-...
Læs Mere
07
nov

Største brand trends på Facebook

Med 500 millioner brugere repræsenterer Facebook nutidens største sociale netværk og i flere år har nogle af verdens største brands brugt deres Facebook-side til dialog og billig markedsføring. I takt med at Facebook vokser bliver virksomheder mere og mere opfindsomme i deres tiltag på Facebook.
Læs Mere
04
nov

Facebook Deals

Det er efterhånden noget tid siden at Facebook meldte sig som seriøs spiller på banen hvad angår lokations-baserede tjenester. Som bekendt introducerede de Facebook Places i USA i august måned, men den er endnu ikke kommet til Danmark. I går introducerede de endnu en ting, nemlig Facebook Deals.
Læs Mere
01
nov

Optimer dit onlinesalg

Med få og enkle virkemidler har du mulighed for at konvertere nogle af de mange ”online-osere”, og sikre dig, at de ikke forlader din webshop med tom indkøbskurv. Det er hørt før, men i det store hele handler det om at tage kundens briller på og gøre handelsprocessen så tryg og nem som muligt.    
Læs Mere
01
nov

Tip: Add to Foursquare

I september kom der en ny feature på Foursquare. De har nu gjort det super simpelt for dig at lave en ”tilføj-til-foursquare-knap” som du nemt kan sætte på dit website. Hvorfor og hvordan skal man så gøre det?
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld