Month

marts 2011
31
mar

Google +1 knap

Så er Google kommet på banen med endnu en social satsning. Nemlig den nye Google +1 knap, som ser ud til at være Google’s svar på Facebook’s Like knap. Til at starte med vil den være at finde i søgeresultaterne, men senere også på diverse websites. Vi glæder os til at følge Google’s +1 knap.
Læs Mere
29
mar

20 ’awesome’ Facebook Fan Pages

Facebook har for mange virksomheder udviklet sig til et vigtigt redskab i deres markedsføring. Forstår man, at udnytte de mange muligheder Facebook tilbyder, er der da også baggrund for bl.a. at kunne skabe øget trafik til sin hjemmeside, skabe mer’ salg, øge brand genkendelighed og loyalitet ligesom Facebook faciliterer en god mulighed for en direkte kommunikation til kunder og andre...
Læs Mere
29
mar

Test dit nyhedsbrev!

Til arbejdet med e-mail marketing får du her 5 hurtige tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan teste dit nyhedsbrev og herved sikre at det bliver så skarpt som muligt.
Læs Mere
24
mar

Social media quick-guide – Infographic

Skal du i gang med at overveje en tilstedeværelse på de sociale medier for din virksomhed? I denne lille guide kan du se hvilke overvejelser du bør gøre dig undervejs.
Læs Mere
22
mar

Nye cookie-regler på vej

Som du måske allerede ved, er der ændringer på vej omkring brugen af cookies på danske websites. Men hvem påvirker det, hvornår sker det og hvad skal du gøre? Jeg giver her et overblik over de væsentligste ændringer i bekendtgørelsen, samt kommer med advokat Heidi Steen Jensens anbefalinger til hvad din virksomhed bør have styr på, inden de nye regler...
Læs Mere
17
mar

Ny model for online gruppekøb

Online gruppekøb er blevet en forretningsmodel med stor succes, for forbrugerne. I Danmark har sites som fx sweatdeal.dk og downtown.dk formået at vække både den danske forbrugers men også virksomheders interesse. Ved dagligt at eksponere en stor del af den danske befolkning med et tilbud de færreste kan sige nej til, har disse sites formået at gøre gruppekøb til en succes. Men...
Læs Mere
11
mar

Charlie Sheen – King of Twitter

Ovenpå en turbulent, men forhåbentlig, for Sheen, sjov tid har han fået stukket en fyreseddel i hånden fra Warner Bros. Den charmerende ”ladykiller” fra den voldsomt populære sitcom ’Two and a Half Men’ er derfor på udkig efter nye indtægtskilder. Efter at være hoppet på Twitter bølgen og sat ny rekord for hurtigst at nå 1 million ’followers’ har Sheen...
Læs Mere
10
mar

SEO – Hvordan ranker søgemaskinerne?

SEOmoz laver hvert andet år en undersøgelse hvor de spørger en række eksperter om, hvilke faktorer de mener, er allervigtigst når der arbejdes med søgemaskineoptimering. I den seneste undersøgelse bad de 72 SEO-eksperter fra lande som US, UK, Canada, Australien, Island og mange flere om at ranke vigtigheden af over 100 faktorer som kan spille ind i SEO arbejdet.
Læs Mere
09
mar

Facebook app med enorm succes

Med Facebook’s utallige applikationer kan det være svært at forstå hvorfor langt de fleste apps har begrænset succes, mens andre genererer 100.000 vis af fans. Generelt handler det om, at skabe en applikation som er simpel, let delelig og at have den rette indsigt i forhold til, hvilke applikationer fans rent faktisk vil tage til sig.
Læs Mere
07
mar

Danske virksomheder på sociale medier

Social Semantic har i samarbejde med mere end 60 rådgivningsvirksomheder, brancheforeninger og universiteter gennemført den største kortlægning af danske virksomheders brug af sociale medier til dato. Med 1.279 besvarelser giver undersøgelsen et nuanceret billede af et erhvervsliv, der for alvor er begyndt at tage de sociale medier som bl.a. Facebook, LinkedIn og Twitter til sig.  
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld