Month

april 2011
20
apr

Optimer din tilstedeværelse på de sociale medier

Flere og flere virksomheder har valgt at styrke deres marketing tiltag ved at være til stede på de sociale medier. En tilstedeværelse er dog både en krævende og vedvarende proces, hvis din virksomhed ikke blot skal ende som en i mængden. Mange virksomheder går død i processen og mangler kreative ideer til, hvordan de kan optimere deres tilstedeværelse.
Læs Mere
20
apr

Mest populære artikler 2011

For at sikre at du ikke er gået glip af den bedste indsigt og viden, har vi samlet de 5 mest læste artikler for de første måneder i 2011. Har du allerede læst artiklerne, kan de sikkert godt tåle at blive læst igen.
Læs Mere
14
apr

SEO: Optimér dine billeder

Fokus på SEO er for mange en naturlig del af arbejdet med at sikre trafik tin sin hjemmeside, men husker vi også at søgemaskineoptimere billeder? Nedenfor er en lille quick guide til det helt simple arbejde med SEO af dine billeder.
Læs Mere
14
apr

Top 10 viral film – marts 2011

Goviral er klar med deres seneste liste over de bedste virale film netop nu. Filmene er valgt på baggrund af kreativitet, antal visninger samt antal delinger på de sociale medier. Snyd ikke dig selv for at se alle 10 film som på hver deres måde er fantastiske. Skulle du allerede have set nogle af dem, tåler de helt sikkert en...
Læs Mere
12
apr

Banneranalyse

Mediamind offentliggjorde i marts måned deres seneste store undersøgelse Online Advertising for Financial Services. Rapporten er baseret på en analyse af mere end 28 milliarder online-reklamer og redegør for best-practice og hvad der fungerer for finansielle online kampagner. Nedenfor præsenteres nogle af rapportens spændende hovedkonklusioner.
Læs Mere
07
apr

Kan sociale medier betale sig?

Det har gennem længere tid være diskuteret om man kan dokumentere ROI på de sociale medier, men det afholder ikke flere af de store danske virksomheder fra, at kunne se klare afkast af deres tilstedeværelse på de sociale medier. Selvom det kan være svært at aflæse direkte på bundlinjen, er de ikke tvivl om, at den tætte kontakt til kunderne...
Læs Mere
05
apr

Markedsfør din Facebook Page via e-mail

Facebook har lanceret et nyt redskab, som skal gøre det nemmere for administratorer af en Facebook-side at invitere deres kunder og e-mail kontakter til at ”connecte” med deres Facebook-side. De nye muligheder består af to måder, hvorpå du via Facebook kan importere dine e-mail kontakter og invitere dem til at ’like’ din page.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld