Month

juli 2011
22
jul

5 tips til din e-mail marketing

Denne artikel er blevet opdateret den 20. september, 2017. At e-mail marketing og nyhedsbreve er en af de ældste digitale discipliner vil for mange læsere sikkert ikke være den store overraskelse. Men det professionelle arbejde med både email marketing og nyhedsbreve kræver at man hele tiden har styr på data og content. Vi har nedenfor samlet 5 tips, som vi...
Læs Mere
19
jul

Malcolm Gladwell leverede varen ved Cannes Lions

Et af de indlæg som vi i Digital Works havde set meget frem til var Malcom Gladwell. Manden, som allerede har sat høje standarder med bøger som The Tipping Point og Outliers, skulle fortælle om, hvorfor han mener, at nummer 3 på et teknologisk marked, kan blive en vinderposition i sidste ende.
Læs Mere
19
jul

6 tips til din Facebook side

For at sikre at du får det optimale ud at din virksomheds tilstedeværelse på Facebook giver vi her 6 tips til hvordan du kan optimere din Facebook side.
Læs Mere
19
jul

Google Panda update

For nylig opdaterede Google deres algoritme således at søgeresultaterne fremover rankes anderledes end hidtil. I denne video giver SEOmoz et godt overblik over ændringerne fra den nye opdatering kaldet Panda, samt hvilke faktorer der fremover vil få indvirkning på dit websites placering i Google’s søgeresultat. 
Læs Mere
13
jul

Begår din virksomhed de typiske digitale fejl?

Det digitale marked udvikler sig konstant, og det kan være svært for mange virksomheder at følge med. Vi ser her på de typiske fejl, som virksomheder begår på det digitale marked. Måske din virksomhed også begår nogle af dem?
Læs Mere
06
jul

Google+

I den forgangne uge (uge 26) var der en del dansk mediedækning af Google+ projektet. Et projekt som både indeholder en social platform, men som også kommer til at ændre søgeresultaterne.
Læs Mere
06
jul

Frekvensen på nyhedsbreve

Sender vi for mange nyhedsbreve? Det spørgsmål stiller mange virksomheder sikkert sig selv med jævne mellemrum. Svaret på det spørgsmål er bestemt ikke entydigt. Lad os starte jagten på svaret sammen!
Læs Mere
05
jul

Social Media Revolution #3

Så er der atter kommet en ny version af den efterhånden populære video Social Media Revolution. Videoen er spækket med dugfriske tal omkring sociale netværk og vores brug af disse, samt et par bud på hvordan online også påvirker vores liv offline.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld