Month

august 2011
30
aug

De største LinkedIn grupper i Danmark

Brugen af LinkedIn grupper bliver mere og mere populært, men hvilke er de største i Danmark og hvad bruges de til? Bliv klogere her.
Læs Mere
29
aug

7 tips til brug af QR koder

Flere og flere taler om brugen af QR koder. Men er du stadig i tvivl om, hvad de egentlig kan og hvordan de virker? Eller har du brug for et par tips til, hvordan de kan/bør bruges? Så læs videre her hvor vi guider dig lidt på vej og giver dig masser af tips til, hvor du kan finde mere...
Læs Mere
24
aug

E-mail marketing & nyhedsbreve 4ever

Så er der atter udkommet en ny rapport fra amerikanske MailerMailer; E-mail Marketing Metrics. Og igen i år er der brugbar viden og tendenser at hente, for dem som arbejder med nyhedsbreve og e-mail marketing. Læs et par af hovedpointerne her:
Læs Mere
17
aug

Få bedre konverteringsrater på nyhedsbrevet

Et spørgsmål som ofte bliver stillet, når samtalen falder på hvor udfordrende det kan være at få folk til at tilmelde sig virksomhedens nyhedsbrev fra websitet, er: ”Hvad er en god konverteringsprocent og hvordan kan vi øge den”? Bliv klogere på svaret her:
Læs Mere
16
aug

LinkedIn demografi

I denne SlideShare får vi helt friske tal på hvem og hvor mange som bruger LinkedIn. Vidste du f.eks. at der i Europa er omkring 26,6 mio. brugere på LinkedIn og at Indien er det andet største “LinkedIn land” i verden? Og at “legal” er den branche der på verdensplan er dårligst repræsenteret på LinkedIn?
Læs Mere
09
aug

Hvad er en Facebook Fan værd?

En evig tilbagevendende snak er: Hvordan måler vi effekten af vores tilstedeværelse på de sociale medier? Det seneste års tid har flere analysevirksomheder derfor forsøgt at svare på dette spørgsmål ved at udregne hvor meget en Facebook fan er værd for virksomheden. Jeg gennemgår her et par af budene, hvilket grundlag de er givet på, samt hvilken tilgang der for mange...
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld