Month

september 2011
26
sep

YouTube kampagner

Vi kender dem godt, og ser flere og flere af dem. De der videoer på YouTube hvor hele siden pludselig inddrages eller der sker andre uventede ting. Selvom det ikke længere er et nyt fænomen, så er det stadig videoer vi gerne deler, husker og taler om. Jeg har her samlet et par af dem jeg selv husker.
Læs Mere
23
sep

Facebook Timeline

Torsdag aften (dansk tid) afholdt Facebook deres årlige f8 developer conference hvor nye tiltag præsenteres. Og i år blev der annonceret store ændringer. Inden længe får alle Facebook brugere helt nyt profil design – nemlig den nye Facebook Timeline. En tidslinje som gør det muligt at vise minder fra hele sit liv. Og måske en god måde at genopleve alt...
Læs Mere
19
sep

Groupon – moderskibet er landet!

Et hav af online tilbudssites er som bekendt blomstret op på den danske webscene i løbet af de seneste par år. I skrivende stund tælles over 20 individuelle websites, og nu skal der gøres plads til én mere – og denne ene er ikke hvem som helst.
Læs Mere
19
sep

Nyt på Facebook

Over de sidste par uger er der kommet en del ændringer på Facebook. – Alle tiltag som ændrer måden vi deler vores posts på Facebook på. Her får du et kort overblik over de væsentligste ændringer:
Læs Mere
12
sep

Sociale medier til rekruttering

Jobsøgende har længe vendt blikket mod de digitale hjælpemidler i deres søgen efter det rette job.  Men det er ikke længere kun de jobsøgende, som tyer til de sociale medier, også flere og flere virksomheder er begyndt at bruge de sociale medier i deres rekrutteringsproces.
Læs Mere
11
sep

Google Analytics Multi-channel funnels

Som du måske ved, er det ikke nok kun at måle, som mange gør, på det sidste klik. Dvs. udelukkende give det sidste klik, som fører til en konvertering, hele æren. De sidste par år har der været talt en del om path-to-conversion, last click og attribution weighting – Alle er de termer som bruges til at beskrive øvelsen med...
Læs Mere
05
sep

Viral top 10 – August 2011

Så er der kommet en dugfrisk liste med de bedste viral film netop nu. Og som altid, er filmene på listen udvalgt ud fra kriterier som både popularitet og nytænkning. På denne måneds liste finder vi bl.a. en film fra København samt en film der guider mændene til det perfekte profilbillede til Facebook. Listen er leveret af Goviral.
Læs Mere
02
sep

The rise of QR codes

Brugen af QR koder er i kraftig stigning – faktisk er brugen af de små stregkoder steget med 4.589 % fra starten af 2010 til starten af 2011. I denne infographic får du masser af flere imponerende tal på brugen af QR koder. Vidste du fx at:
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld