Month

oktober 2011
31
okt

Hjælp til Google søgninger

I 2010 var der mere end 2,4 milliarder søgninger på Google om dagen – svarende til over 60 milliarder søgninger om måneden. Mangler vi svar på noget ”Googler” vi det blot, hvilket har gjort Google til verdens største søgemaskine. Men finder du altid det, du leder efter?
Læs Mere
24
okt

Content for SEO

Vi har hørt det før – Content is king. Men selvom det efterhånden er en gammel traver er godt indhold ikke blevet mindre væsentligt, tværtimod. Flere og flere annoncører arbejder professionelt med deres content strategi, både af SEO hensyn og naturligvis for at fastholde og tilfredsstille brugerne. Og kvalitetsindhold kan bestemt også betale sig når vi taler sociale medier – en...
Læs Mere
21
okt

Tips til Facebook annoncering

Er du ny i disciplinen Facebook annoncering, eller bruger du det allerede og mangler en hjælpende hånd? Så har vi samlet konkrete tips, viden samt ordforklaringer som kan hjælpe dig i din annoncering på Facebook. Del gerne dine bedste tips i kommentarfeltet herunder.
Læs Mere
18
okt

Skjult reklame på blogs – en dyr fornøjelse!

Det at bloggere omtaler produkter er efterhånden en integreret del af bloguniverset. Eksistensgrundlaget for mange blogs er netop, at dele tips og viden om eksempelvist mode og mad. Der omtales både produkter og virksomheder i flotte vendinger, men hvor mange af disse indlæg er reelle anbefalinger, og hvor mange er reklame?
Læs Mere
17
okt

Viral top 10 – September 2011

Så er der atter ny viral liste fra goviral. Denne gang byder listen på bikere, computerspil, mobil app med augmented reality og meget mere. Carlsberg: Bikere i biografen Et eksperiment med 148 bikere i en biograf i Belgien, blev måden hvorved Carlsberg forstærkede deres slogan ”That Calls for a Carlsberg”. Denne allerede succesfulde viralfilm fik mere en 4 millioner visninger...
Læs Mere
17
okt

Digitale begreber: Bannerannoncering

Det er efterhånden mange år siden, at bannerreklamen gjorde sit indtog på internettet, men disciplinen har vist sig at være en af de mere krævende, hvor succes afhænger af viden og expertise. Men har du styr på de fundamentale begreber?
Læs Mere
10
okt

Our Mobile Planet – et nyt og nyttigt analyseværktøj

Så har Google lanceret et nyt data- og analyseværktøj kaldet “Our Mobile Planet”. Et site der har samlet det nyeste data inden for brugen af smartphones – et nyttigt værktøj som giver dig brugbar viden helt gratis.
Læs Mere
07
okt

Nyt fra LinkedIn – Company status updates

Så er der kommet nye og interessante muligheder for virksomhedssiderne på LinkedIn. Som noget nyt, kan man nu udsende statusopdateringer direkte til sin virksomheds LinkedIn followers.
Læs Mere
03
okt

Google åbner butik

Fredag den 30. september åbnede Google deres første fysiske butik, men hvor og hvorfor? Bliv klogere her.
Læs Mere
03
okt

Væksten indenfor de sociale medier

Det er let at glemme, hvor integrerede de sociale medier er i vores liv i dag. De fleste ved, at væksten indenfor de sociale medier har været stor de seneste 5 år, men hvad er der egentlig sket med de sociale medier inden for de seneste 12 måneder? Nedenstående infographic giver et indblik i den udvikling, der er sket fra 2010 til...
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld