Month

november 2011
28
nov

Har du styr på cookies til 1. december?

De fleste husker nok debatten omkring det nye cookie-direktiv der skulle implementeres den 25. maj i år. Som bekendt blev fristen udskudt, og nu nærmer den nye frist sig med hastige skridt – hvis alt går vel er de nye regler nemlig på plads 1. december 2011. Men hvad var det nu lige man skulle have styr på?
Læs Mere
28
nov

Facebook tip – ryd op i dine applikationer

Kan du kende denne pop-up boks? Du har med sikkerhed set den, når du giver diverse applikationer adgang til dine oplysninger på Facebook, og måske er det på tide, at få ryddet op og sorteret i hvilke tilladelser du har givet til de forskellige applikationer.  
Læs Mere
14
nov

Viral top 10 – Oktober 2011

Så er der igen 10 friske viral film fra goviral. Som altid er listen udarbejdet ud fra kriterierne kreativitet, antal visninger, social shares, historie og nytænkning. Denne gang rummer listen både videoer om Angry Birds, Apple’s Siri, vand, zombier og meget mere.
Læs Mere
11
nov

Skal du byde på dit eget brand i Google Adwords?

Et stadig tilbagevendende spørgsmål man som Search Marketing bureau får er, hvorvidt man bør annoncere med Google Adwords på sine brand keywords. Med en organisk (ikke-betalt) nr 1# placering på sine brand keywords mener mange at det da må være spild af penge at købe sig til trafikken gennem Adwords.
Læs Mere
09
nov

Tips til Google+ pages

Nu er det et par dage siden at Google lancerede Google+ pages til virksomheder og brands. Men hvad så nu? Der er stadig en del en man lige skal sætte sig ind i, ting som endnu ikke er lanceret og ting man simpelthen ikke kan. Jeg har her samlet en række gode tips og informationer til dig som skal i...
Læs Mere
07
nov

Google+ pages til virksomheder og brands

Så kom de endelig: Google+ pages til virksomheder og brands. Det som mange har ventet på. Det som af mange allerede er blevet døbt Google’s svar på Facebook-siden…
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld