Month

februar 2012
29
feb

Fakta om Pinterest brugere

Den sociale billede-tjeneste Pinterest stormer frem, og har nu gennemsnitligt omkring 1,36 millioner brugere dagligt, hvor flere brugere nu tilbringer mere tid på Pinterest end på Facebook. Alene udviklingen i Europa viser, at Pinterest er kommet for at blive, så nu er det spændende at følge, om mediet bliver en stor konkurrent til fx Facebook og Twitter.
Læs Mere
29
feb

Stjernerne investerer digitalt

Har du hørt om Justin Timberlakes store investering i MySpace? Han er langt fra alene! Stjerner som Lady Gaga, Jessica Alba og Ashton Kutcher hører nemlig også blandt dem, der har set værdien i det digitale.
Læs Mere
27
feb

Ny LinkedIn follow knap

I dag har LinkedIn lanceret endnu en nyhed i rækken af tiltag til company pages. Nu kan man tilføje en “follow button” til sit website, så man direkte her fra, kan følge virksomhedens company page på LinkedIn.
Læs Mere
27
feb

Vær ikke så bange for unsubscribes

Tal fra det amerikanske marked viser, at vi i gennemsnit modtager 61 % flere e-mails end vi gjorde for blot 3 år siden. Måske er tallet ikke lige så højt i DK, men vi kan nok alle nikke genkendende til billedet af (for) mange daglige mails. Det bliver derfor sværere for afsenderen at trænge igennem i inboxen.
Læs Mere
22
feb

Kender du Facebook Edgerank?

Der har i de seneste år været stor debat om, hvad en Facebook fan er værd for virksomheder. Dette kan dog være et misledende fokus, fordi man ledes til at tro, at det er antallet af fans, der bestemmer virksomhedens succes på Facebook. I virkeligheden er det næsten umuligt at sætte tal på, præcis hvor værdifuld en fan er. Det...
Læs Mere
20
feb

Hvordan bruger brands Instagram og Pinterest?

Indenfor det seneste års tid er særligt to sociale billede-tjenester buldret fremad, nemlig Instagram og Pinterest. Og har du ikke allerede stiftet bekendtskab med de to, bør du gøre det. Begge er de hypet vildt, ikke mindst pga. deres imponerende antal brugere og deres sociale aspekt. Vi giver her eksempler på, hvordan de to bruges i kommercielt øjemed.
Læs Mere
17
feb

Timeline til Facebook-sider?

Ifølge Ad Age forventes Facebook at annoncere Timeline til Facebook-sider på en konference der afholdes i New York den 29. februar. I september 2011 præsenterede Facebook det nye design Timeline til  personlige profiler – En ændring som så småt er ved at være rullet ud til de fleste profiler. Nu kommer det nye design så også til sider fra brands...
Læs Mere
14
feb

LinkedIn stormer frem i Danmark

På blot et halvt år er antallet af brugere på LinkedIn steget med 16 millioner, og er dermed oppe på 135 millioner på globalt plan. Her er den nyeste statistik fra IDG Danmark, der viser, hvordan demografien på det professionelle netværk ser ud i Danmark:
Læs Mere
06
feb

Pinterest – Et socialt medie du bør kende

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Pinterest, kan dette være et sted at starte. Pinterest har på kort tid formået at skabe masser af hype, og med god grund. I december 2011 kom Pinterest på listen over top 10 sociale netværk, og havde på det tidspunkt 11 mio. besøg om ugen.
Læs Mere
06
feb

Test din online indsats

Kundekontaktflader såsom landing pages, sign-up formularer, digitale annoncer mm. er vigtige at teste? Ved jævnligt at teste og optimere dine digitale kontaktflader kan du bedre sikre, at design og sammensætning giver optimalt udbytte.
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld