Month

maj 2012
30
maj

Betal for synlighed på Facebook

Så er der netop kommet endnu et betalt produkt fra Facebook. Denne gang er det muligheden for at betale sig til øget synlighed af de opdateringer man som virksomhed sender fra sin Facebook-side. Og interessant er det, at de nye “promoted posts” også er synlige på mobile devices.
Læs Mere
29
maj

Tips til måling på de sociale medier

Mange virksomheder er efterhånden godt i gang med brugen af de sociale medier, faktisk hele 82 % af danske virksomheder, ifølge en ny rapport. Men mange famler stadig lidt, når det gælder målingen af resultatet af den hårde indsats. Herunder får du tips til, hvordan du måler din sociale medie indsats.
Læs Mere
23
maj

8 dumme nyhedsbrevsfejl

Det professionelle arbejde med nyhedsbrevet stiller stigende krav til de virksomhederne der ønsker at skabe solide resultater, men alligevel ser vi gang på gang dumme fejl som burde være undgået! Her finder du 8 dumme fejl, som du ikke bør praktisere, når du sender nyhedsbreve ud.
Læs Mere
21
maj

Instagram stats

Applikationen Instagram har været meget omtalt i foråret 2012 – Senest i kølvandet af Facebook’s opkøb af app’en for 1 mia. dollars. Først i april måned kom app’en til Android, og alligevel kan Instagram præstere nogle flotte tal ift. både vækst og brug.
Læs Mere
14
maj

Regler for markedsføring via sociale medier

I sidste uge kom de nordiske forbrugerombudsmænd med deres fælles standpunkt for markedsføring via sociale medier. Et standpunkt som skal hjælpe virksomheder med at holde sig inden for reglerne i forhold til hvad man må og hvad man ikke må. Et tiltrængt regelsæt vil nogen mene, idet der over det senete års tid har været debat om hvorvidt sociale medier som...
Læs Mere
14
maj

Pinterest videoguide

Pinterest er stadig på manges læber. Det sociale medier formår nemlig at vise imponerende tal særligt ift. trafikgenerering. I denne video får du et hurtigt overblik over Pinterest’s brugere, vækst og demografi.
Læs Mere
08
maj

Viral top 5 – April 2012

Så er der igen en ny liste med virale film klar fra goviral. Som altid er listen udarbejdet ud fra kriterierne kreativitet, antal visninger, social shares, historie og nytænkning. Se hvad listen byder på herunder.
Læs Mere
02
maj

Go visual – visualiser din virksomhed!

Visualisering af ens produkter og virksomhed synes vigtigere end nogensinde. Mulighederne er mange især på de sociale medier såsom Facebook, Pinterest og Instagram. Disse medier er med til at give virksomheder muligheden for at fortælle deres historie uanset branche. Fra grundlæggelse til nutiden og endda fremtiden.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld