Month

september 2012
26
sep

Ad blockers – Nu også på Facebook

Bannerannoncering er en af de absolut ældste discipliner inden for online marketing, men næsten lige så længe disse har eksisteret, har der været diskussioner omkring hvorvidt de er ønsket af forbrugerne eller ej. Vi har senest set, hvordan Facebook har udvidet deres annoncer fra kun at være på brugerens højre side, til at der er kommet sponsorerede posts (stories) ind imellem...
Læs Mere
25
sep

Hvor sociale er de sociale medier?

Twitter og Facebook kan være uundværlige værktøjer for virksomheder, der ønsker at skabe engagement og relationer til deres kunder. Men hvor aktive er de sociale medier selv på de selvsamme platforme og hvor gode er de til at interagere med deres fans?
Læs Mere
25
sep

Virtuel turist med SAS

Bliv virtuel turist med SAS’ banner-kampagne SAS har med denne kampagne formået at udvise kreativitet, øge kendskabsgraden samt brugerinvolveringen med deres kunder. Udfordringen var, at lede folk væk fra søgemaskinerne som fx Google, og direkte til SAS-hjemmesiden.
Læs Mere
25
sep

Tip: Har du 2 LinkedIn profiler?

NB: Artiklen er opdateret d. 5. januar 2018. Vi møder ofte folk på vores vej der har to (eller flere) profiler på LinkedIn. Men hvordan lukkes den ene ned, og hvad nu hvis man ikke kan huske sit password? Vi giver her tips til, hvordan du sikrer at du fremover kun har én LinkedIn profil.
Læs Mere
18
sep

Status på den globale banner performance

Benchmark rapport 2012 fra Mediamind er endelig udgivet. Mange annoncører spekulerer sikkert ofte over, hvordan deres bannerkampagne performer ift. normen både lokalt, men måske også på det globale marked. Nedenfor giver jeg et overblik og en kort opsummering af den omfattende rapport, som netop benchmarker banner performance på det globale marked.
Læs Mere
18
sep

LinkedIn demografi – Danmark

Der er nu over 175 mio. LinkedIn-brugere på verdensplan, men hvordan ser det ud i Danmark? Vi har hentet en masse nye og interessante tal frem om danskerne på LinkedIn, som er præsenteret i artiklen herunder. Vi ser både på geografi, alder og køn samt uddannelsesmæssig baggrund.
Læs Mere
18
sep

Facebook bringer modemagasin til ”the next levELLE”

Hvordan sikrer modemagasinerne at målgruppen finder deres indhold relevant? Ifølge det populære modemagasin ELLE får man, via de sociale medier, brugerne til selv at skabe indholdet. Med Facebook app’en “You’re The Editor” kan brugere være med til at stemme på, hvordan magasinets decemberforside skal se ud.
Læs Mere
12
sep

Nyt design til LinkedIn company pages

I torsdags præsenterede LinkedIn, at der snart kommer nyt design til virksomhedssiderne, så det i højere grad passer bedre til deres nye lidt renere design. Vi ser her på, hvordan det nye design kommer til at se ud, hvad det betyder for dig som virksomhed, og hvorfor man som virksomhed bør overveje en virksomhedsside på LinkedIn.
Læs Mere
12
sep

Facebook demografi – Danmark 2012

Kunne du godt bruge en update på hvor mange danskere, der er på Facebook, hvem de er, hvor gamle de er og hvilke fansider, der er de mest populære? Så kig med herunder, hvor vi oplyser de nyeste tal for både brugere og virksomheder.
Læs Mere
05
sep

Viral top 5 – august 2012

August byder vanen tro på en spændende liste over virale succeshistorier. Denne gang bliver gaderne i New York tilholdssted for zombier, Volvo laver et nervepirrende stunt og så går “biljagten” ind med øl på slæb. Listen er skabt ud fra bl.a. videoernes delbarhed, antal views, storytelling, produktion og generel kampagneopfindsomhed. 1. Volvo Trucks: The Ballarina stunt B2B reklamefilmen indtager denne måneds...
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld