Month

oktober 2012
30
okt

Hvad skal du gøre ved negativ feedback?

På det seneste har vi set meget omtale omkring virksomheder, som er i stærk modvind hos brugerne på de sociale medier, primært på Facebook. Telenor måtte optimere deres kundeservice og Tivoli måtte forklare nærmere omkring deres samarbejde med Kopenhagen Fur.
Læs Mere
29
okt

Spam-regler og lovgivning

Langt de fleste professionelle aktører er opmærksomme på, at man skal have tilladelse til at sende eksempelvis nyhedsbreve og tilbudsmails ud til kunder m.m. Og mange kender også til størrelsen på de bøder der bliver udstedt hvis man overtræder dette. Men hvad står der egentlig i loven, hvilke regler gælder, hvad er processen og hvad kan man gøre for at...
Læs Mere
29
okt

Wonderbra dekoder app

Har du altid ønsket “x-ray vision”? Det kan du nu få med Wonderbra’s nye dekoder, hvor man kan se hvad modellen har på indenunder tøjet!
Læs Mere
23
okt

Hvorfor du ikke bør udelukke Google+

Rigtig mange annoncører danser stadig om den varme grød kaldet Google+. For skal vi bruge energi på endnu et socialt medie, og er der overhovedet nogen som bruger det? Vi kigger her på lidt statistik om Google+ og ser på, hvorfor du ikke bare skal udelukke mediet i din social media strategi.
Læs Mere
16
okt

Det bedste fra Q3

Meget er der sket i løbet af årets tredje kvartal, både inden for sociale medier, e-mail marketing og ikke mindst hos os selv! Vi har her samlet en række af de seneste 3 måneders mest populære artikler, så du sikrer du ikke er gået glip af noget.
Læs Mere
16
okt

Viral top 5 – september 2012

Så er Goviral igen klar med den spændende liste over virale succeshistorier. I september måned er der bl.a. fart over feltet, når Heineken bliver omdrejningspunktet i den nye James Bond film. KFC sætter fokus på kalorier der ikke tæller i kvindernes ‘regnskab’ og sidst men ikke mindst er det danske busselskab Midttrafik repræsenteret med en reklame, der får den danske provinsbus...
Læs Mere
08
okt

Google Tag Manager

Så er der atter nyt fra Google. Denne gang i form af deres nye Tag Manager, som er en hjælpende hånd til de mange der dagligt sidder med fingrene godt begravet i digital marketing. Med Google Tag Manager kan man nemlig samle, ændre og opdatere alle sine tracking scripts ét sted.
Læs Mere
08
okt

Tilstedeværelse på Facebook – vigtigere end nogensinde?

Lab42 har spurgt 1000 brugere af de sociale medier om deres forhold til at ”like” brands på Facebook. Det er der kommet en ganske omfattende infographic ud af, med mange interessante iagttagelser, bl.a. kan man ud af infographic’en læse at:
Læs Mere
04
okt

Så kom det nye design til company pages

I september måned meddelte LinkedIn at der vil komme nyt design på virksomhedssiderne. Og i dag er udrulningen på de danske sider så startet. Siden udvalgte virksomheder testede det nye design i september, er der kommet enkelte ændringer. Se her hvilke.
Læs Mere
03
okt

Nyt på LinkedIn – Anbefal “skills”

LinkedIn har travlt for tiden. Der kommer løbende ændringer og nye muligheder, og en af de seneste er muligheden for at anbefale (endorse) konkrete “skills” på folks personlige profil på LinkedIn.
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld