Month

december 2012
19
dec

Årets bedste LinkedIn company pages 2012

LinkedIn har netop kåret årets 12 bedste company pages i samarbejde med brugerne, som selv kunne nominere de sider, de synes gør det allerbedst på LinkedIn. Se hele listen her, og brug de 12 sider som inspiration til dit eget arbejde med company pages.
Læs Mere
12
dec

6 ting du ikke bør gøre på LinkedIn!

LinkedIn vokser fortsat i Danmark og har nu 1 million brugere. Dejligt for alle, som arbejder professionelt med platformen, men desværre ser vi ofte dumme fejl og fejlanskuelser i arbejdet med den personlige profil. Her er 6 ting, du ikke bør gøre. De 6 ”råd” bør ikke følges, uanset om du er i arbejde eller between jobs.
Læs Mere
11
dec

Danskernes brug af Internettet

Så er Danske Medier atter ude med deres årlige undersøgelse af danskernes brug af Internettet. I rapporten kan du få et godt overblik over danskernes medieforbrug fordelt på bl.a. mobilt internetbrug og browsere, hvilke sites vi benytter, og hvor meget vi besøger disse samt fordeling på både køn og alder.
Læs Mere
05
dec

George Clooney på ferie i de Norske fjelde!

De sidste par uger har stået i bankverdenens navn og med al den negative omtale, trænger vi alle til at trække på smilebåndet og få et godt grin sammen med en af de mere humoristiske banker i Skandinavien, nemlig  Norske DnB.
Læs Mere
05
dec

Nyhedsbrevene kan stadig…

Vi hører jævnligt fordomme som ”ingen læser da nyhedsbreve” og ”er alt fokus ikke på sociale medier nu”. Og det er da også billedet hvis man ser på hvor meget der bliver skrevet om de forskellige discipliner. Faktisk blev ”sociale medier” nævnt hele 22 gange for hver gang ”nyhedsbreve” blev nævnt 1 gang i de større danske aviser i år....
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld