Month

februar 2013
27
feb

Next step for Maersk Line på sociale medier

Mere end 760.000 fans på Facebook, en solid tilstedeværelse på 10 sociale medier og adskillige awards for bedste brug af social media. Men hvad så nu? Hvad skal alt dette bruges til og hvordan værdiansættes sociale medier i en af verdens største B2B virksomheder?
Læs Mere
27
feb

Hvad er dine marketingmål i 2013?

Knap 300 amerikanske marketingansvarlige har vurderet deres mål for 2013. Måske har I noget tilfælles? Det er ikke den store hemmelighed, at vi hos Digital Works er begejstrede for Marketing Sherpa’s store vidensbank. I forrige uge havde de en interessant slide på sitet, som viser, hvilke mål ca. 300 marketingansvarlige vil prioritere i 2013. Ønsket om at øge performance er...
Læs Mere
19
feb

Nye tal på FB Promoted posts og Offers

Facebook har offentliggjort nye tal for, hvor meget Facebook-sider benytter sig af de nyere annonceprodukter, Promoted Posts og Offers. Dertil er Facebook ved at teste en ny version af Offers, som giver brugerne langt flere muligheder, end de hidtil har haft med produktet.
Læs Mere
19
feb

Nye annonce-muligheder på YouTube

Torsdag den 7. februar blev youtube.dk lanceret. Ud over fokus på mere lokalt content, betyder det nye annoncemuligheder i Danmark. Vi har samlet et overblik over mange af mulighederne på youtube.dk samt prisstrukturen.
Læs Mere
19
feb

Case: Sælg gennem Facebook

85.000 aktive besøg på din Facebook side på kun 2 måneder må være enhver virksomheds store drøm, især hvis det også kunne genere salg på sigt eller anden positiv engagement fra sine fans! Zappos er et godt eksempel på, hvordan man kan kommunikere optimalt med henblik på fremtidigt salg. 
Læs Mere
11
feb

Facebook markedsføring uden give-aways!

I dag synes det nogle gange svært at reklamere på Facebook uden at det handler om konkurrencer eller de såkaldte “give aways”. Men kosmetikmærket NARS Cosmetics formåede at skabe stort engagement blandt sine brugere samt buzz omkring en ny limited edition kollektion på Facebook.
Læs Mere
11
feb

Pinterest – virksomhedens visuelle portal

Uanset om du vil det eller ej, vil du måske opleve, at din virksomheds produkter, visuelle identitet eller fotos er endt op på det sociale medie Pinterest. Man kan næsten ikke undgå dette, og hvorfor så ikke omfavne det og bruge det aktivt?
Læs Mere
06
feb

6 ting der styrker åbningsraten på nyhedsbrevet

Sidder du også og drømmer om at øge dine åbningsrater på nyhedsbreve i 2013? Vi har samlet 6 simple råd der hjælper dig godt på vej, så du kan skabe endnu bedre resultater med dine nyhedsbreve.
Læs Mere
06
feb

Verdens største sociale netværk

GlobalWebIndex har lavet et overblik over de største sociale medier netop nu. Og ikke overraskende ligger Facebook på en klar 1. plads. Mere overraskende er måske at Google+ ligger på 2. pladsen ift. antallet af aktive brugere med 343 mio. brugere og at Twitter er det sociale medie, som har oplevet størst vækst mellem Q2 og Q4 2012.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld