Month

maj 2013
27
maj

B2B på sociale medier i 2013

Flere og flere B2B virksomheder er blevet opmærksomme på fordelene ved de sociale medier, også selvom de befinder sig på et B2B marked, og måske nogle gange betragter sine produkter en anelse “usexede”. Men over de seneste par år har vi set adskillige succesfulde cases fra bl.a. Maersk Line, hvilket måske kan give andre B2B virksomheder blod på tanden.
Læs Mere
22
maj

Ny undersøgelse om paid social media

Det kan være svært at finde ud af, hvordan man bedst anvender, de mange muligheder for eksponering som betalingsannoncer på fx Facebook eller promoverede tweets giver? Grunden til at betalingsannoncer og promoverede tweets er så populære er bl.a., at de giver en virksomhed mulighed for at målrette annonceringen til en meget specifik målgruppe, og så er det en relativ billig...
Læs Mere
21
maj

Målret med Remarketing i Google Analytics

Vi har tidligere skrevet om fordelene med re-targeting, re-marketing, og hvad det ellers kaldes. Kort sagt, en metode der benyttes til at opsamle besøgende på ens website ud fra adfærd og så målrette budskaber herefter. Forestil dig fx at du kan lave særlige AdWords annoncer til de personer, der har besøgt en bestemt side på dit website ex 2 gange,...
Læs Mere
14
maj

Mål din aktivitet på Pinterest

Mange virksomheder er nu kommet på de visuelle sociale medier, og der er kommet større forståelse for, hvordan man kan bruge dem forskelligt og tværmedielt. Men hvordan gør man dem målbare, og hvordan kan man se, om tilstedeværelsen skaber resultater? Der findes mange værktøjer, som kan hjælpe virksomheden med at overvåge deres brand og følge deres sociale færden, og med Pinterest‘s...
Læs Mere
14
maj

Engagerende indhold til din LinkedIn-side

De fleste ved sikkert, at en af nøglerne til succes på de sociale medier er kvalitetsindhold, der engagerer brugerne. Men det er ofte nemmere sagt end gjort. I artiklen her giver jeg et par tips til, hvordan du sikrer engagement på din Company Page på LinkedIn.
Læs Mere
07
maj

Bliv en bedre FB community manager

Har du et ønske om at blive en fantastisk community manager for din Facebook fanside? Så kan du få 8 tips, der kan lede dig godt på vej, her.  Del også meget gerne dine erfaringer og gode tip i kommentarfeltet nederst på siden.
Læs Mere
06
maj

Banneret er det sorte får

Banneret bliver ofte opfattet som det sorte får i den digitale flok. Trods sine 18 år som en fast del af det digitale mediebillede og fortsatte udvikling er der traditionen tro hug til banneret. I sidste måned kom der en artikel fra Digiday, hvor 15 statistiker kunne gøre selv den mest optimistiske bannerannoncør utryg.
Læs Mere
01
maj

Mål effekten af search og social

Som beskrevet mange gange før, er det vigtigt at have en strategi for sin digitale indsats. Og med strategi mener jeg en tydelig plan for ”hvem, hvad, hvor, hvordan, hvornår og hvorfor”, samt konkrete målsætninger, så indsatsen løbende kan evalueres.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld