Month

september 2013
25
sep

McDonalds case – interaktive Happy Table

McDonalds har taget interaktivitet mellem smartphone-(børne)-brugere og omgivelserne til et helt nyt niveau med “Happy Table”. McDonalds’ nye Near Field Communications (NFC) koncept “Happy Table” er en ny måde at tænke interaktivitet mellem smartphone-(børne)-brugere og omgivelserne på – omgivelserne værende deres restauranter.
Læs Mere
25
sep

Content Marketing giver flere leads

Det amerikanske konsulentfirma InsideOut har oplevet en stigning på hele 388 % flere leads, efter de begyndte at arbejde med content marketing. Få her indsigt i deres content strategi og deres 4 trin til succes.
Læs Mere
17
sep

Content marketing

Flere og flere virksomheder, særligt på B2B markedet, allokerer større dele af marketingbudgettet til indholdsmarketing, men hvordan måler vi på det? Og hvordan sikrer vi at vores indhold hænger sammen med vores øvrige strategi?
Læs Mere
17
sep

Guide – Twitter for professionelle

Twitter bliver langsomt større og større herhjemme, og det kan derfor være en god ide, at overveje om din virksomhed kunne have gavn af at bruge Twitter.  Her får du 8 steps til en professionel tilstedeværelse på Twitter.
Læs Mere
17
sep

Gode ideer til viral marketing

Har din virksomhed også overvejet at bruge video i jeres social media mix? Viral marketing er hottere end nogensinde før, og det er en god  og anderledes måde at booste kendskabet til din virksomhed på og øge engagementet fra brugere. 
Læs Mere
10
sep

ShareGrab – en hjælp til at finde content

Alle os der skriver artikler til nyhedsbreve eller administrerer Facebook og LinkedIn-sider ved, hvor stort et arbejde det er, at finde relevant content (indhold), men fortvivl ej, der findes flere gode redskaber, der kan hjælpe dig – ShareGrab er en af dem.
Læs Mere
09
sep

Ny dansk bog om virksomhedens gratis muligheder på LinkedIn

Pressemeddelelse 18. september udkommer den opdaterede udgave af bogen ’Arbejd professionelt med LinkedIn – uden det koster penge’. Den nye bog indeholder også to indsigtsfulde cases, der beskriver virksomheders succes med LinkedIn. 1. udgave var Danmarks første bog om professionel brug af LinkedIn i virksomheden.
Læs Mere
09
sep

10 tips til at forbedre din profil på sociale medier

I denne artikel vil du finde tips og tools til at få mest muligt ud af din tilstedeværelse, på de forskellige sociale medier.
Læs Mere
04
sep

7 tips til Instagram

Er din virksomhed på Instagram? Her får du 7 tips til, hvad du bør gøre som virksomhed, og hvad dine #instafollowers vil se. Instagram er en god måde for din virksomhed, at kommunikere direkte med folk på et andet plan end “normalt”. Derudover er det et godt værktøj for virksomheder, til at opbygge tillid og troværdighed til ens kunder. 
Læs Mere
02
sep

Nyt design til LinkedIn grupper

I midten af august måned startede LinkedIn med at rulle nyt gruppedesign ud til brugerne. Det nye design giver nye muligheder for ejere og administratorer af LinkedIn grupper. Se her hvilke, samt se stats om grupper på LinkedIn.
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld