Month

oktober 2013
30
okt

Brug Pinterest til at nå B2B markeder

Case: Hvordan bruger en virksomhed, som ikke er detailhandler, og som heller ikke i udgangspunktet er en visuel virksomhed Pinterest til at nå B2B markedet? Læs her hvordan virksomheden Constant Contact har gjort. 
Læs Mere
29
okt

Hvad virker på Facebook?

Ny undersøgelse viser, hvilke marketing-tiltag der virker og hvilke tiltag, der ikke har nogen betydning på Facebook. Der findes mange funktioner på Facebook, når det kommer til marketing. Tænker du tit over, hvordan de forskellige funktioner klarer sig blandt brugerne? Så læs med her.
Læs Mere
24
okt

Ny app – LinkedIn Intro

For bare 4 år siden, var det kun 4 % af alle e-mails der blev læst på mobilen, i dag er det ca. halvdelen af alle e-mails, der bliver læst på mobile devices. Med det i tankerne, har LinkedIn netop introduceret deres nye app LinkedIn Intro. LinkedIn har d. 12/02/2014  valgt at afbryde supporten til app’en LinkedIn Intro. Læs mere her....
Læs Mere
22
okt

The Engagement Project fra Google

“The Engagement projekt” er en ny måde at tænke branding og marketing på. Projektet udfordrer traditionelle tankesæt og samler viden og erfaringer på kryds og tværs af både brancher og verdenen. 
Læs Mere
22
okt

Google+ en platform til konkurrencer?

Mange virksomheder, danske som internationale, har en Google+ profil, men meget få udnytter de kommercielle muligheder, der er på Google+ for at lave konkurrencer og give-aways.
Læs Mere
16
okt

4 tips til en bedre e-mail signatur

Vi bruger det alle sammen, og vi har det alle sammen – en e-mail signatur. Enten på privat mailen eller på firma mailen. Men alligevel er en god e-mail signatur stærkt undervurderet. Vi giver dig her 4 gode råd til, hvordan du får en stærk e-mail signatur. Artiklen er opdateret i april 2020.
Læs Mere
15
okt

Fortune 500 på Instagram

Er jeres virksomhed kommet på Instagram? Gør som 123 af verdens 500 største virksomheder (Fortune 500), og inddrag Instagram i jeres strategi.  Det amerikanske analysefirma TrackMaven har udarbejdet en undersøgelse, der viser, hvordan disse Fortune 500 virksomheder benytter Instagram og giver tips til, hvordan du selv kan bruge Instagram i din markedsføring.
Læs Mere
08
okt

Øg salget via sociale medier

Kunne du og din virksomhed tænke jer at omdanne followers/fans til betalende kunder? I denne artikel giver vi 5 gode råd til, hvordan du kan øge salget gennem forskellige tiltag på de sociale medier. Af Katrine Ansbøl
Læs Mere
08
okt

Viral Top 5 – September 2013

Så er vi igen klar med forrige måneds top 5 globale videoer. Listen er som altid leveret af BeOn, og scoren er baseret på følgende kriterier: Share ability, views, storytelling, tiltrækningskraft, produktion og samlet kampagne. 
Læs Mere
01
okt

Embedded Facebook posts på 4 måder

Vi vil alle sammen gerne have, at så mange som muligt ser vores opdateringer på Facebook, og det kan en forholdsvis ny feature på Facebook hjælpe med. Embedded posts giver mulighed for at “flytte” en Facebook opdatering over på  et website. Det kan øge synligheden og engagementet, men hvordan gør man? Det ser vi nærmere på i denne artikel.
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld