Month

december 2013
18
dec

Google Analytics funktioner opdateret

Google Analytics er blevet opdateret, og opdatering betyder, at en del ikke ser ud, som det gjorde før – vi guider dig gennem 6 af de vigtigste ændringer.
Læs Mere
16
dec

2013 ifølge Google, LinkedIn & Facebook

Så er året ved at være gået, og traditionen tro, ser vi her tilbage på året på Facebook, YouTube, LinkedIn og Google. Hvad søgte danskerne efter? Hvilke videoer så vi? Og hvad hittede på Facebook? Få svaret her.
Læs Mere
10
dec

Digitale trends for 2014

Som altid når året er ved at være omme, ser vi tilbage men så absolut også frem. Jeg har her valgt at fremhæve et par af de digitale tendenser, vi mener bliver spændende at følge i 2014.
Læs Mere
10
dec

Viral Top 5 – November 2013

November måneds mest globale videoer er nu blevet fundet. Top 5 listen er som altid leveret af Be On, og scoren er baseret ud fra følgende kriterier: Share ability, views, storytelling, tiltrækningskraft, produktion og samlet kampagne.
Læs Mere
10
dec

Send årets julekort via de sociale medier

Tiden til at udsende de årlige julekort er ved at være over os – men hvis du ikke kan finde tid til at proppe kuverter, eller du blot ønsker at gå den teknologiske vej i år, kan sociale medier være løsningen. 
Læs Mere
04
dec

Brugen af video boomer

Video-deling oplever i øjeblikket et voldsomt boom på de sociale medier, og video-deling er en platform med et betydeligt marketingpotentiale. Det er nu et par måneder siden Instagram åbnede op for video-deling, og derfor er det ved at være tid til at se på populariteten af de forskellige video-delingskanaler; YouTube, Vine, og Instagram blandt virksomheder på Twitter.
Læs Mere
02
dec

Hvorfor B2B virksomheder bør være på LinkedIn

For B2B-virksomheder giver det efterhånden mere og mere mening, at bevæge sig i retningen af det sociale netværk LinkedIn. Det er stedet, hvor businessfolk og beslutningstagere samles og netværker på kryds og tværs. Undersøgelser viser, at brugerne bliver mere og mere engageret i LinkedIn, i det der i Q1 af 2013 blev vist 63 % flere sider i forhold til...
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld