Month

januar 2014
30
jan

Forbedringer til LinkedIn Company Pages

I sidste uge skrev jeg om en række af de funktionaliteter, LinkedIn har lukket ned. Men LinkedIn tilføjer jo også en række nye ting, og over de seneste par uger er der lavet en række mindre forbedringer til virksomhedssiderne. Få overblikket her. 
Læs Mere
29
jan

Udvikling i brugen af de sociale medier

Spekulerer du på, hvordan det sociale medielandskab ser ud for nutidens digitale brugere? – og dermed også, hvor fokus bør lægges i forhold til dine sociale medie aktiviteter? Pew Research har udgivet en ny rapport, som viser, hvordan brugerne har diversificeret deres brug af sociale medier.
Læs Mere
27
jan

Features LinkedIn har lukket ned

LinkedIn rydder løbende op i diverse features og nye kommer til. Men ind imellem lukker de funktionaliteter ned som vi er glade for. I artiklen her gennemgår jeg et par af de ting LinkedIn har lukket ned for, og hvor du i visse tilfælde kan finde informationerne i stedet for.
Læs Mere
22
jan

3 grunde til at responsivt design gavner

Oplever jeres virksomhed at flere besøgende kommer fra mobile devices fremfor fra den traditionelle computer? Og har I gået med overvejelser om at konvertere jeres nuværende website til et responsivt design? Så læs med her, hvor vi giver 3 gode grunde til, hvorfor et responsivt design gavner forretningen. For en god ordens skyld skal det understreges, at der også findes...
Læs Mere
22
jan

Medarbejderens rolle på LinkedIn

Medarbejdere og kollegaer spiller en stor rolle i arbejdet med at få succes på LinkedIn som virksomhed. Men det medfører ofte også en række usikkerheder, tanker og nye udfordringer.
Læs Mere
21
jan

Kreative eks. på brug af Facebook Cover foto

Får jeres virksomhed så meget ud af Facebook cover foto som muligt? Eller er I en af de virksomheder, som opdaterer det én gang om året? – Så kan I få lidt inspiration her.
Læs Mere
15
jan

10 år med Facebook!

Facebook fylder 10 år i år! 10 år! Facebook er suverænt det sociale medie, der har revolutioneret måden, vi bruger sociale medier på mest.
Læs Mere
10
jan

Top 5 globale videoer fra 2013

Vi har kigget tilbage på de største online videoer fra 2013 – og de koncepter, som de udsprang fra og skabte. 
Læs Mere
09
jan

5 tips til virksomheder på Snapchat

SnapChat – App’en der har taget det meste af verden med storm, kan nu også bruges som markedsføringsværktøj. Der bliver dagligt sendt mere end 400 millioner “snaps” verden over, hvilket bringer virksomheden på niveau med Facebook, hvor der “kun” bliver delt omkring 350 millioner billeder om dagen. Til dem der ikke har hørt om Snapchat, kan det kort forklares som...
Læs Mere
08
jan

Find din næste kunde via LinkedIn

Bruger du LinkedIn som en aktiv del af din forretning, og har du tænkt over, hvordan du kan bruge LinkedIn til at finde din næste kunde?
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld