Month

februar 2014
27
feb

Ny feature på LinkedIn – Bloker profiler

Ny feature på LinkedIn gør det nu muligt at blokere og evt. rapportere andre medlemmer, således at de ikke længere kan se din profil, sende dig mails via LinkedIn osv. Se her hvordan det virker.
Læs Mere
26
feb

Gør dine FB-fans til loyale brand-ambassadører

Mange virksomheder er blevet mere opmærksomme på, hvem deres brand-ambassadører er – de personer der ikke kun liker jeres brand og produkter, men dem som rent faktisk også er villige til at fortælle og dele jeres historier til deres eget netværk.
Læs Mere
26
feb

Bedre Search Ranking med Google+

Er I også på Google+, uden måske rigtigt at bruge det aktivt? I denne artikel får du nogle fif til, hvordan den måske lidt inaktive profil, med få justeringer, kan bruges til at opnå bedre search ranking. Google+ kan nemlig hjælpe med at forbedre dit websites search ranking – det kræver blot at du optimerer din side, profil og indhold. 
Læs Mere
19
feb

Features Facebook har droppet

I løbet af de 10 sidste år har Facebook lanceret et hav af nye produkter og funktioner for at give brugerne den bedst mulige oplevelse på Facebook. Herunder produkter som Facebook Beacon, Deals og Credit, som alle blev oprettet for at skabe en endnu bedre brugeroplevelse.
Læs Mere
18
feb

5 cool apps til billedredigering på Instagram

Er jeres virksomhed også hoppet på Instagram-bølgen? Og kunne I også godt bruge et hurtigt overblik over gode apps til at redigere jeres billeder, så de bliver endnu bedre og skiller sig ud fra mængden? I denne artikel foreslår vi nogle af de bedste apps på markedet, der kan hjælpe dig med netop dette. Artiklen er opdateret 14. april 2020. 
Læs Mere
10
feb

Nyt for Facebook administratorer

Der er kommet et par forbedringer for dem, som administrerer Facebook-sider. Se her hvilke nye features der er kommet til, og hvor du finder de nye muligheder. 
Læs Mere
07
feb

Skjul din aktivitet på LinkedIn

Vi kender det allesammen… Én i vores LinkedIn netværk opdaterer sin profil helt vildt, og man sidder tilbage med tanken om, vedkommende mon enten er på vej væk eller mærker jorden brænde under sig. De færreste ved at du faktisk kan slå din aktivitet fra, således at du ikke underholder hele dit netværk, hver gang du flytter et komma på...
Læs Mere
05
feb

Nyttig viden om Instagram 2014

Instagram har 150 millioner aktive brugere om måneden, hvoraf over halvdelen bruger platformen hver eneste dag. Hvad der samtidig er interessent, er at 60% af brugerne er bosat uden for USA – Der ses altså en stor geografisk spredning af det sociale medie.
Læs Mere
04
feb

10 facts om nyhedsbreve

På det amerikanske marked kender de om nogen disciplinerne nyhedsbreve og e-mail marketing. Som altid er de et stykke foran på viden og facts.  En fremtid som allerede sniger sig ind på det danske marked.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld