Month

marts 2014
26
mar

4 e-mail marketing myter

I denne artikel kan du læse om 4 e-mail marketing myter, ifølge Co-founder af Retention Science Jerry Jao. Vi ser på om myterne holder stik, og så deler vi også vores erfaringer fra Digital Works.
Læs Mere
25
mar

Nyt Facebook Page design

For et par uger siden annoncerede Facebook, at der vil komme nyt design til Facebook-sider. Men hvad betyder det for dig, hvordan kommer siderne til at se ud, og hvor kan man allerede nu teste det nye design? Bliv klogere her.
Læs Mere
21
mar

LinkedIn’s produkt- og service fane lukkes ned

LinkedIn har desværre meddelt at Products & Services fanen lukkes ned pr. 14. april. Hvad kommer det til at betyde for dig som sideejer? Hvad er alternativet? Og hvad skal du gøre nu? Det er nogle af de overvejelser jeg tager fat på i artiklen her.
Læs Mere
18
mar

Analyse – Social media marketing 2014

Socialbakers har i en ny analyse taget temperaturen på social media marketing. Socialbakers har undersøgt indsatsen i 82 lande og på tværs af 20 brancher, for at kortlægge fokus.
Læs Mere
18
mar

12 tips til on-page SEO

Vidste du, at ‘title tag’ er et af de vigtigste SEO elementer, og at keywords gerne bør være blandt de første 100-150 ord i en artikel? Bliv klogere på on-page SEO i denne infographic.
Læs Mere
11
mar

Tips til det gode content

Der er mange ting der bør overvejes når der arbejdes med indhold – eller content marketing som det jo også kaldes. Det er væsentligt at indholdet støtter op om den ønskede positionering samt understøtter virksomhedens øvrige målsætninger.  I sidste uge skrev jeg tips til en bedre planlægning af indhold, og i denne uge er fokus på indholdet,
Læs Mere
05
mar

Lead-generering på B2B markedet [infographic]

Lead-generering er for mange B2B virksomheder øverst på dagsordenen. Ifølge ny undersøgelse er det den største udfordring for hele 78% af de adspurgte virksomheder. Men hvad kan så være den bedste metode til at sikre flere leads? Få inspiration i denne infographic.
Læs Mere
05
mar

6 tips til din content marketing plan

Mange arbejder allerede med content-planer. Enten formaliseret eller mere sporadisk.  I denne artikel får du tips til planlægning, indhold, opsætning af plan og meget mere, så du kan skabe bedre resultater med content marketing i din virksomhed. 1. Planlægning, planlægning & planlægning De gode intentioner er knap så meget værd, hvis de drukner i “business as usual”… Derfor kan planlægning...
Læs Mere
03
mar

LinkedIn spiller en hovedrolle på dine møder

I dag er kravene til de professionelle møder på B2B markedet under kraftig udvikling. Tiden som både potentielle og eksisterende kunder har, er yderst begrænset. Jeg beregner at mine møder skal holdes på 45 minutter (ofte er der afsat 60 minutter) men inden kaffe og høflighedsfraserne er klaret, er tiden knap.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld