Month

april 2014
29
apr

Rapport: Brugen af de sociale medier

Social Media Examiner har udarbejdet en rapport over, hvordan marketingfolk bruger sociale medier til at få forretningen til at vokse. Vi har læst rapporten igennem, og her giver vi dig de vigtigste tendenser.
Læs Mere
22
apr

Twitter – nyt profil design

På Twitter viser man, tweet efter tweet, hele verdenen hvem man er. Nu har Twitter gjort det endnu nemmere og sjovere at udtrykke sig med den nye og forbedrede profildesign.
Læs Mere
22
apr

Formater til din LinkedIn Company Page

Skal du enten i gang med at etablere din virksomhed på LinkedIn, skal du optimere indsatsen eller blot udskifte de visuelle elementer? Så er denne infographic til dig.  Vi har her samlet de forskellige anbefalede størrelser på billeder og grafiske elementer til din virksomhedsside samt til Showcase Pages.
Læs Mere
07
apr

LinkedIn Blueprint til succes for din virksomhed

Der er nu over 277 mio. brugere på LinkedIn, og tallet vækster i stor stil. LinkedIn har en målsætning om at ramme 600 mio. brugere, så der er fart på. Mere end 3 mio. virksomheder har da også skabt en tilstedeværelse på mediet, men hvad skal du have styr på for at sikre din virksomheds succes på LinkedIn? Få svaret her.
Læs Mere
07
apr

Viral top 5 – Marts 2014

Marts måneds bedste virale videoer er fundet. Be On er som altid leverandør af listen, og de forskellige scores er baseret ud fra disse kriterier: Share ability, views, storytelling, tiltrækningskraft, produktion og samlet kampagne.
Læs Mere
01
apr

LinkedIn – Statistisk overblik over lande

Socialbakers er en analytisk platform, som giver adgang til en bunke statistik om de sociale medier i hele verden, således man kan måle og sammenligne både brands og platforme på diverse parametre. I denne artikel ser vi nærmere på LinkedIn i en række centrale lande.
Læs Mere
01
apr

Facebook foto størrelser i news feed

Da Facebook i marts måned ændrede designet i nyhedsfeedet, ændrede det også måden hvorpå, vores opdateringer bliver vist. I denne infographic fra Gain får du tips til hvilke størrelser billederne skal have, for at du får det optimale ud af det nye design.
Læs Mere
01
apr

Tip: Google tool – PageSpeed

Et hurtigt og optimeret website med en høj indlæsningshastighed har betydning for sitets placering i søgeresultaterne – og derudover giver det et højere engagement, fastholdelse og samtale hos de besøgende.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld