Month

maj 2014
30
maj

Lead jagten starter på LinkedIn

LinkedIn er et overflødighedshorn af informationer, og med en skarp kommerciel tilgang kan platformen være guld værd i jagten på nye leads.
Læs Mere
27
maj

7 tips – Øg fan engagement på Facebook

Selvom Facebook efterhånden er en del af hverdagen hos mange , er nogle af de oftest stillede spørgsmål stadig, “hvor ofte skal vi poste?”, “Hvornår på dagen skal vi poste?” Og “hvilken type indhold skaber engagement?” I denne artikel får du 7 tips til, hvordan du sikrer engagement på Facebook. Alle tal og grafer er fra en undersøgelse af den amerikanske detailhandel, foretaget...
Læs Mere
26
maj

Godt nyt for globale firmaer på LinkedIn

LinkedIn har for mange globale virksomheder indtil nu, enten betydet mange lokale sider, eller én på engelsk. Men nu er der kommet nye muligheder på LinkedIn for globale virksomheder. Få overblikket her.
Læs Mere
26
maj

Sig tak til dine Facebook fans!

Vil du gerne have flere loyale Facebook fans? Hvis du ønsker at opbygge stærkere relationer til dine fans på Facebook, er det vigtigt, at du husker at takke dem! 
Læs Mere
21
maj

6 ting vi kan lære af de STORE brands

Er du også ind imellem misundelig på de store brands på Facebook og deres uendelige mange og engagerede fans? I denne artikel ser jeg nærmere på, hvad mindre brands kan lære af de store.
Læs Mere
21
maj

Det periodiske system for content marketing

Content marketing er fortsat en stigende tendens blandt marketing- og kommunikationsfolk. Og senest har Econsultancy da også valgt at gøre det nemt for os, med en periodisk tabel over content marketing.
Læs Mere
21
maj

Virksomheden på Instagram

Overvejer du om din virksomhed skal være aktiv på Instagram? Har du en profil, men får du ikke rigtig brugt den? Instagram er et rigtig godt sted at give dine følgere et unikt visuelt content, og vi giver dig her 3 tips til at komme godt i gang!
Læs Mere
13
maj

Ideelle længder på det skrevne online

De fleste vil gerne vide det – altså hvad den perfekte længde er til en emnelinje i nyhedsbrevet, til Facebook opdateringen, til et tweet osv. Buffer har samlet en række anbefalinger til netop det, og deres anbefalinger er naturligvis bakket op af undersøgelser.  Bliv klogere her.
Læs Mere
12
maj

LinkedIn brugertrends 2014

Forbes har i en ny artikel stillet skarpt på en række bruger-tendenser på LinkedIn netop nu. Se tendenserne herunder samt se statistik om den gennemsnitlige LinkedIn bruger anno 2014. Er der noget som overrasker dig?
Læs Mere
07
maj

6 tips til effektiv e-mail marketing

E-mail marketing er en af de mest omkostningseffektive digitale markedsføringsmetoder og bør derfor være et vigtigt element i din digitale marketing indsats. Her har vi samlet 6 vigtige elementer, som alle, der arbejder med e-mail marketing, bør kende til.
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld