Month

juli 2014
31
jul

Nyt fra LinkedIn: Direct Sponsored Content

Hvis du har arbejdet med LinkedIn’s Sponsored Updates, har du uden tvivl manglet denne funktion. Et nyt annoncetiltag fra LinkedIn, kaldet Direct Sponsored Content.
Læs Mere
11
jul

Relationship Economics på LinkedIn – Top 25

En virksomheds succes på LinkedIn er høj grad afhængig af medarbejdernes engagement. Både ift. at skabe øget synlighed, netværksrekruttering, at skabe tillid, troværdighed og gode relationer, mødebooking og meget mere. Og ens kollegaer er da også hele 70 % mere tilbøjelige til at dele en virksomheds opdatering end en ikke-ansat.  LinkedIn har sammen med Altimeter Group dykket lidt ned i tallene...
Læs Mere
10
jul

Viral top 5 – Juni 2014

Juni måneds bedste virale videoer er fundet. Be On er som altid leverandør af listen, og de forskellige scores er baseret ud fra disse kriterier: Share ability, views, storytelling, tiltrækningskraft, produktion og samlet kampagne.
Læs Mere
02
jul

Infographic – Optimer din LinkedIn profil

I denne infographic fra Link Humans får du gode tips til din LinkedIn profil, samt lidt stats om hvor meget det rent faktisk betyder at optimere den personlige profil. Vidste du fx at profiler med et billede i snit får 14 x flere visninger end dem uden? Og de profiler med skills får i snit 13 x flere visninger.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld