Month

august 2014
25
aug

LinkedIn SEO tips – Profil og Company Page

At LinkedIn ligger godt i Google’s søgeresultater er ikke nogen nyhed. Men hvordan sikrer man at man dukker op på de “rigtige” ord, både ift. de personlige profiler og virksomheden? Der findes et hav af knapper der kan skrues på, og her får du nogle af de mest effektive.
Læs Mere
25
aug

Vend negativ feedback til positiv social media

De sociale medier er blevet det foretrukne sted at udtrykke negativ feedback til en virksomhed eller et produkt. Det gælder derfor om at være udrustet til at håndtere kritikken og vende det til positiv omtale.
Læs Mere
19
aug

Udfordringerne med Social Selling

Selvom social selling umiddelbart lyder som en simpel filosofi, er vejen til succes brolagt med en del huller. Mange kommercielle profiler forventer, at marketing kan sikre, at social selling lykkes, hvilket er en stor fejl. Det er vigtigt at forstå, at hele forudsætningen for social selling er, at du som kommerciel profil selv opbygger og vedligeholder dit netværk. 
Læs Mere
19
aug

Skriv en uimodståelig headline, sådan!

Den væsentligste forskel mellem tekst der konverterer, og tekst der ikke konverterer, er måske mere ligetil end hvad man umiddelbart skulle tro. Selvom både historien den fortæller, hvad der tilbydes, hvor godt teksten er skrevet og mange andre ting kan have stor betydning, er der ikke noget mere vigtigt end at teksten helt grundlæggende bliver læst – og dette sker...
Læs Mere
12
aug

Social Selling med LinkedIn

Social selling vil for nogle muligvis være et relativt nyt begreb, men skal blot ses som en naturlig kobling mellem berigelsen og evnen til at kommercialisere. Kommercialiseringen er bl.a. at kunne finde de rigtige beslutningstagere i virksomheden både i 1. og 2. grad. Det er, at man som afsender har opbygget tillid og troværdighed i sit netværk og sine grupper...
Læs Mere
06
aug

Viral top 5 – Juli 2014

Så er der atter en frisk liste med juli måneds bedste viral-videoer fra Be On. Denne gang rummer listen både føreløse biler, oliespild, LEGO, folk der smider tøjet, fodboldtosser og en pige der løber “stropløs”. God fornøjelse.
Læs Mere
05
aug

Topartikler fra 1. halvår 2014

Som opsamling på det første halvår af 2014, har vi samlet vores mest populære artikler og lavet en top 10 liste til dig, så du er sikker på ikke at misse noget med relevans og værdi for netop dit interesseområde.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld