Month

september 2014
30
sep

E-mail marketing tendenser 2014

Ny rapport fra Silverpop præsenterer friske tal og tendenser for e-mail marketing i 2014, målt på parametre som åbningsrate, click-through rate (CTR), bounce rate og unsubscribe rate. Vi ser nærmere på rapportens findings i artiklen her.
Læs Mere
30
sep

5 måder du kan bruge #hashtags på Twitter

Den lille havelåge, også kaldet et hashtag, er efterhånden kendt for de fleste. Men ikke alle er helt klar over præcis hvor mange måder et hashtag kan bruges på, og hvor effektivt et værktøj det faktisk kan være på Twitter. Hashtags tillader bl.a. marketingfolk at lave brandede kampagner, nå ud til forbrugere, som de ellers ikke ville være i stand...
Læs Mere
30
sep

Infographic – E-mail marketing do’s & don’ts

Rigtige mange af os arbejder med e-mail marketing, men har du styr på de mest gængse spilleregler? I denne infographic får du både masser af e-mail facts samt konkrete do’s and don’ts i det vigtige arbejde med at sikre, at dit nyhedsbrev når frem til modtageren.
Læs Mere
24
sep

Undgå de værste content marketing fejl

De fleste har efterhånden forstået vigtigheden af content marketing og arbejder dagligt med at producere indhold til virksomhedens forskellige platforme. Men, bestemte typer fejl bliver begået igen og igen. Se de hyppigste content marketing fejl her – og hvordan du undgår dem.
Læs Mere
16
sep

4 gratis SEO-værktøjer fra Google

Google tilbyder en række gratis SEO-værktøjer, der kan hjælpe med at forstærke din virksomheds synlighed i Googles organiske søgeresultater. Vi har her samlet en liste over Googles fire mest effektive søgemaskineoptimerings-værktøjer.
Læs Mere
11
sep

Optimer HR-arbejdet på LinkedIn

Ønsker din virksomhed at implementere LinkedIn i HR-arbejdet til employer branding, rekruttering og jobopslag, kan det betale sig at læse med her. Vi har i denne artikel samlet en række elementer, der er værd at overveje i fremstillingen af din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads.
Læs Mere
10
sep

Content til de 5 største platforme

Deler du content på de forskellige sociale netværk? Og har du en strategi for hvilket content, du deler på de forskellige sociale platforme? I denne artikel får du inspiration til hvordan du kan dele det rette content på de fem største sociale medier; Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ og Instagram.
Læs Mere
05
sep

Top 5 viral liste – August 2014

Så er vi klar med endnu en ny liste med augusts måneds bedste viral-videoer leveret af Be On. Denne måned rummer listen både solcreme, Jude Law og Ice Bucket Challenge. God fornøjelse!
Læs Mere
02
sep

Twitter Analytics – Nu åbent for alle

Hidtil har Twitter Analytics udelukkende været forbeholdt de profiler der også annoncerede på Twitter, og mange har derfor været “overladt” til diverse 3. parts værktøjer ift. måling. Men nu er der åbnet op for alle, således at vi kan få data direkte fra Twitter selv.
Læs Mere
02
sep

6 effektive tips til dit nyhedsbrev

Det er essentielt, at du sikrer effektiviteten af din virksomheds nyhedsbrev, da hver e-mail har potentiale for at opbygge relationer og booste salget. I denne artikel giver vi dig 6 tips til, hvordan du kan øge effektiviteten af dit nyhedsbrev.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld