Month

januar 2015
27
jan

B2B lead-generering på sociale medier

Er du kørt træt i jagten på nye lead på de sociale medier, og har din online lead-genering brug for at blive opfrisket? Så har du god grund til at læse videre.
Læs Mere
26
jan

Vedhæftning af filer i LinkedIn beskeder

Har du, ligesom mig, ofte savnet muligheden for at vedhæfte materiale i dine beskeder til connections? Så er det endelig blevet muligt – og det er ganske gratis.
Læs Mere
20
jan

Planlæg dine opdateringer på Instagram

Bruger du Instagram som en del af dine daglige marketingsaktiviteter? Så læs godt med her! Der findes nemlig flere forskellige værktøjer, der kan gøre arbejdet med Instagram både nemmere og hurtigere for dig. I denne artikel vil jeg gennemgå 2 forskellige planlægningsværktøjer til Instagram.
Læs Mere
19
jan

LinkedIn Showcase Pages vs. grupper

Efter LinkedIn har introduceret Showcase Pages, eller fremvisningssider som de hedder på dansk, får vi ofte spørgsmålet “hvad er fordele og ulemper ved grupper og showcase pages?” Et godt spørgsmål, som vi besvarer her i artiklen.
Læs Mere
13
jan

Tips til at få flere permissions

Det mest væsentlige og samtidig mest udfordrende ved at benytte e-mail marketing er at opnå flere permissions. Der ligger et godt stykke arbejde forud for, at din e-mail marketing liste får den rette størrelse og kvalitet. Vi giver dig her en række tips til at hjælpe dig godt på vej.
Læs Mere
13
jan

Employer branding på LinkedIn

En del virksomheder har allerede en virksomhedsside på LinkedIn. Men mange udnytter endnu ikke det fulde potentiale med siden ift. at etablere employer branding og HR. Virksomhedssiden er nemlig et effektivt redskab til at vise virksomheden som en attraktiv arbejdsplads. Men hvad er det, der gør LinkedIn så effektivt? Hver eneste gang, at en person enten liker, deler eller kommenterer...
Læs Mere
06
jan

Content marketing tendenser for 2015

På nuværende tidspunkt findes der allerede utallige artikler og blogindlæg om de tendenser, der kommer til at præge udviklingen af content marketing i 2015. I artiklen her, ser vi nærmere på de trends, vi tror mest på.
Læs Mere
06
jan

Top 10 artikler fra 2014 du ikke bør gå glip af

Vi er trådt ind i 2015, men inden vi kaster os over endnu flere spændende artikler i det nye år, vil vi først tage vi et tilbageblik på året, der er gået. 2014 har nemlig været et år spækket med interessante artikler, som helt sikkert godt kan tåle et genlæs! Og for at være helt sikker på, at du ikke...
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld