Month

februar 2015
24
feb

6 tips til at styrke din åbningsrate

Bruger din virksomhed e-mail marketing, og ønsker I at optimere indsatsen? Vi giver dig i denne artikel en række gode råd til at styrke din åbningsrate på nyhedsbreve.
Læs Mere
23
feb

Hvilke typer content virker bedst?

Flere af os har efterhånden fået øget fokus på mulighederne med content marketing. Det er blevet en effektiv kilde til at skabe kendskab, præference, trafik, leads og meget mere. Men hvilke typer af indhold virker bedst og hvornår? Bliv klogere her.
Læs Mere
16
feb

Få mere synlighed på Facebook

Synlighed på Facebook fører ofte til engagement, hvilket er et essentielt element ved tilstedeværelsen. Artiklen her vil give dig en indføring i, hvordan du optimerer dine posts, med henblik på at få maksimal synlighed i dine følgeres newsfeed.
Læs Mere
16
feb

Brugen af sociale medier i Danmark

De fleste af os kender efterhånden det store forkromede overblik ift. størrelsen på de store sociale medier i verden. Men hvordan ser det egentlig ud med brugen blandt danskerne? Vi har set på 2 analyser foretaget af DR Medieforskning og Danmarks Statistik, for at finde frem til tallene til dig.
Læs Mere
16
feb

Ny fane på LinkedIn Company Pages

Så er der endelig en ny funktion på vej på LinkedIns Company Pages – en funktion mange af os har ventet på. LinkedIn er ved at udrulle en ny “Notifications fane”, så administratorer kan holde overblik over engagementet på siden.
Læs Mere
10
feb

Få administrator-rettigheder til jeres Company Page

Vi oplever løbende, at virksomheder kæmper med at få administrator-rettigheder til en virksomhedsside på LinkedIn. I nogle tilfælde er det hurtigt løst, i andre kræver det lidt hjælp. I artiklen her guider vi dig igennem junglen.
Læs Mere
09
feb

Sådan skiller du dig ud på LinkedIn

Det kan være det nye år har fået dig til at tænke over din karriere, og du ønsker måske at udforske nye jobmuligheder. Det kan også være du ønsker mere synlighed på LinkedIn og på den måde etablere en mere markant tilstedeværelse i dit professionelle netværk.  Lige meget hvad bør du læse med her, hvis du vil vide mere om,...
Læs Mere
09
feb

Brug Instagram i din virksomhed

Instagram har med sine over 300 mio. aktive brugere efterhånden meldt sig på banen som et socialt medie, der er svært at overse. Siden lanceringen i oktober 2010 har de opnået et imponerende antal brugere. 70 % af brugerne kommer uden for USA og der bliver delt ca. 70 mio. billeder om dagen via Instagram. Se udviklingen af Instagram her.
Læs Mere
04
feb

4 tips til din e-mail marketing strategi

E-mail marketing er essentielt, når det kommer til ROI på virksomhedens digitale markedsføring. Vi giver dig her 4 gode råd til at give din e-mail marketing strategi et løft.
Læs Mere
04
feb

LinkedIn er ikke kun til B2B

I dag bliver LinkedIn brugt flittigt og fungerer yderst effektivt på B2B markedet. Men det er ikke alene virksomheder på B2B markedet, der udnytter de mange muligheder på LinkedIn. Vi har her fundet 5 eksempler på B2C virksomheder, som gør det rigtig godt lige nu.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld