Month

april 2015
28
apr

Hvorfor unliker vi brands på sociale medier?

BuzzStream og Fractl har sammen lavet en undersøgelse der skal gøre os klogere på hvorfor vi vælger at unlike brands på de sociale netværk. Få her svaret på hvor ofte vi unliker brands på de social medier, hvorfor vi gør det samt hvilke typer indhold der foretrækkes.
Læs Mere
27
apr

Savner du også nogle Twitter benchmarks?

Hvis din virksomhed er på Twitter, så læs med her. Simply Measured har lavet en analyse af Interbrand’s “100 Best Global Brands 2014”, og hvordan de bruger Twitter til at engagere brugerne og opbygge awareness. Vi har samlet de bedste pointer fra denne analyse, og gennemgår her de største trends.
Læs Mere
27
apr

Styrk din e-mail marketing med social media

E-mail marketing er stadig en effektiv marketingkanal med en høj ROI sammenlignet med andre taktikker, og kan med fordel integreres med virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier – det giver vi dig en række tips til i denne artikel. 
Læs Mere
20
apr

Infographic – Værdien af Social Sharing

Udnytter du virksomhedens måske største fordel når det kommer til deling af content og succes på de sociale medier? Dine kolleger kan meget vel være din mest uudnyttede marketingmulighed – de bliver nemlig ofte overset i arbejdet med content marketing og social media. 
Læs Mere
20
apr

Guide til LinkedIn for studerende

Studerende er den hurtigst voksende demografiske gruppe på LinkedIn. Det er dog ikke alle studerende der udnytter mulighederne på LinkedIn – enten fordi man som studerende måske føler, at man ikke har nok erfaring endnu eller fordi man ikke kender alle mulighederne med platformen. Her giver vi dig nogle simple steps til hvordan du som studerende kan udfylde din LinkedIn profil mere fyldestgørende. 
Læs Mere
13
apr

Tilføj adminstratorer til din Company Page

Denne korte guide er til dig, der har brug for hjælp til enten at tilføje eller slette en administrator af din Company Page på LinkedIn.
Læs Mere
13
apr

Nyt produkt fra LinkedIn – Elevate

Så er LinkedIn endnu en gang på vej med et nyt produkt – og denne gang et rigtig spændende et af slagsen. LinkedIn Elevate som det hedder, vil fremover gøre det nemmere for virksomheder at drage nytte af, at medarbejderne deler relevant indhold med deres netværk.
Læs Mere
13
apr

Netværksrekruttering på LinkedIn

LinkedIn har analyseret en stor mængde data, som baserer sig på brugernes netværk og rekruttering af nye medarbejdere, for at konkludere på, hvilke brancher der i højest grad benytter deres medarbejderes netværk til at rekruttere nye kollegaer.
Læs Mere
13
apr

Har du set disse nye funktioner på Facebook?

Det seneste stykke tid er der kommet en masse nye tiltag på Facebook – mange af dem blev afsløret på den årlige Facebook udvikler-konference, F8, i slutningen af marts. Vi samler her den seneste tids nyheder og updates på platformen, så du kan få et overblik over de forskellige muligheder.
Læs Mere
07
apr

Infographic – 3 typer Thought Leadership

Thought leadership bliver for flere og flere virksomheder en vigtig del af deres kommunikationsstrategi. Det handler om at positionere virksomheden som kompetent og berigende – som en ekspert indenfor et bestemt felt.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld