Month

maj 2015
29
maj

Find relevante kandidater via LinkedIn

Flere og flere bruger LinkedIn i HR-afdelingen. Både ift. employer branding og til at skabe synlighed omkring en ledig stilling. Men mange kender endnu ikke til de mange gratis muligheder ift. at søge efter relevante kandidater på LinkedIn. I artiklen her gennemgår vi en række af mulighederne.
Læs Mere
22
maj

Infographic – Step-by-step guide til content

En konkret skabelon til produktionen af content kan være en stor hjælp for mange, der til daglig sidder med denne udfordring. Denne infographic kan måske hjælpe dig på vej, eller give dig et par gode tips til produktionen af content. 
Læs Mere
22
maj

Ny analytics til LinkedIn posts

Er du en af dem, der skriver lange indlæg på LinkedIn fra din profil? Altså bruger funktionen Posts? I så fald er der nu godt nyt til dig – og har du endnu ikke brugt muligheden, kan denne nye funktion måske give dig blod på tanden?
Læs Mere
21
maj

Bruger din virksomhed Google+ Collections?

I starten af maj måned kom Google+ med den nye feature ‘Collections’ – eller ‘Samlinger’ på dansk. Hvad kan den, og hvordan kan den bruges af virksomheden? Vi gennemgår kort denne nye mulighed i artiklen her.
Læs Mere
19
maj

Er dit website mobiloptimeret?

Som du nok allerede har hørt, trådte Googles nye algoritme-ændring i kraft den 21. april i år, hvilket betyder nedprioriteringer i søgeresultaterne for de websites, der ikke er mobiloptimeret. Men hvad betyder det egentlig for dig? 
Læs Mere
19
maj

Infographic – Sociale Medier for B2B

Sociale medier bliver mere og mere vigtige for mange B2B virksomheder – både i forhold til lead-generering, salg og positionering. Ifølge MarketingProfs bruger 84 % af B2B executives de sociale medier som led i købsprocessen. 
Læs Mere
19
maj

3 gode grunde til B2B content marketing

Content marketing er en essentiel faktor i alle salgsprocessens faser, og det derfor en fordel at beskæftige sig med content marketing som aktør på B2B markedet.
Læs Mere
11
maj

Bliv set på LinkedIn med disse 8 tips

I denne artikel får du 8 tips til, hvordan du bliver set på LinkedIn og får skabt opmærksomhed omkring din professionelle profil overfor den rette målgruppe.
Læs Mere
11
maj

6 trin til succes på de sociale medier

Sociale medier er for mange af os ved at være en gammel kending. Erfaringerne vokser og mange virksomheder har nu været i gang i adskillige år. Men måske netop derfor, er det for mange på tide at træde et skridt tilbage og se på indsatsen, tilgangen og tilstedeværelsen. – Gør vi det godt nok, er vi på de rette medier...
Læs Mere
11
maj

Infographic – Visuelt content til social media

Vil du også gerne kunne lave flot visuelt content, som bliver delt på de sociale medier?
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld