Month

juni 2015
29
jun

Infographic – Dit content marketing niveau

Arbejder du strategisk med content marketing? Hvis du ikke helt kan svare på dette, så tag testen i denne infographic og se hvilket content marketing niveau du ligger på.
Læs Mere
29
jun

God e-mail marketing listehygiejne

En sund e-mail liste er essentiel for enhver virksomhed, der arbejder med nyhedsbreve eller anden e-mail marketing. Vi giver dig her et par tips til, hvordan du kan vedligeholde din liste med permissions. 
Læs Mere
23
jun

Ændringer i LinkedIn-grupper

Over den seneste tid, har LinkedIn ændret en række ting i LinkedIn-grupper. Der er både ændret lidt i designet samt kommet et par begrænsninger ift. kontakten mellem gruppemedlemmene.  OBS: siden artiklen er skrevet, er der kommet en række nye ændringer. Læs om dem i artiklen “LinkedIn-grupperne får ansigtsløft” (2018)
Læs Mere
22
jun

Marketing på Facebook – top 6 spørgsmål

Hvis du arbejder professionelt med Facebook, har du helt sikkert stødt på én eller flere af disse udfordringer.
Læs Mere
19
jun

Nå aktive og passive jobsøgere på LinkedIn

Mange firmaer har efterhånden fået øjnene op for værdien i at slå ledige stillinger op på LinkedIn – enten via egen Company Page eller via et købt jobopslag. Men hvad er forskellene egentlig på de to muligheder? Og hvordan sikres der synlighed over for både de aktive og de passive jobsøgere?
Læs Mere
16
jun

De 10 mest populære tips til digital marketing

Hver uge i vores nyhedsbrev inkluderer vi et tip, en infographic eller et godt råd til arbejdet med digital marketing. Vi har her samlet de 10 tips, der har været mest populære hos jer læsere.
Læs Mere
16
jun

Vigtigheden af et mobil-venligt website

Det har aldrig været vigtigere at have et mobilvenligt website end nu; Google ændrede i algoritmen tilbage i april, således at mobilvenlige sites favoriseres i søgeresultaterne  – men måske endnu vigtigere er, at brugerne kommer til dit site via mobile devices.  Marketo har lavet denne infographic, som giver et indblik i udviklingen af search via mobilen. Fokus på “mobile” bør...
Læs Mere
15
jun

Førstehjælp på LinkedIn – FAQ

Vi får mange spørgsmål fra folk som har diverse udfordringer på LinkedIn. Måske du også har en af de samme udfordringer? Derfor har vi her samlet en række af hyppige udfordringer, samt svarene her til.
Læs Mere
09
jun

4 tips til dit social media coverfoto

Dit coverfoto er noget af det første brugerne ser, når de klikker sig ind på din virksomhedsside på de forskellige sociale medier. Derfor giver vi dig her fire tips til, hvordan du kan udnytte dit coverfoto bedst muligt.
Læs Mere
08
jun

Brug LinkedIn til mødebooking

Siden slutningen af 2011 har jeg flittigt benyttet LinkedIn til både mødebooking og lead-generering, og det er en fantastisk kilde til at skabe kommercielle resultater.
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld