Month

oktober 2015
27
okt

Få medarbejderne til at dele indhold på LinkedIn

Er dine medarbejdere på LinkedIn? Og deler de virksomhedens indhold? Hvis ikke, har vi her samlet nogle tips til, hvordan du kan få medarbejderne til at dele virksomhedens indhold på LinkedIn. 
Læs Mere
27
okt

Måling af engagement på sociale medier

Hvilke metrics bruger du til at måle engagementet på virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier? I artiklen her har vi samlet en række Key Performance Indicators, der kan være nyttige i arbejdet med måling af engagement på de forskellige sociale platforme. Artiklen er opdateret i april 2020.
Læs Mere
26
okt

Infographic – LinkedIn til lead-generering

Med mere end 380 millioner brugere på globalt plan er LinkedIn klart den mest populære platform til networking på B2B markedet.
Læs Mere
20
okt

Skal virksomheden på Pinterest?

Pinterest har for nyligt rundet +100 millioner brugere på globalt plan, og det er måske på tide at overveje, om din virksomhed skal have en tilstedeværelse på det populære sociale medie? 
Læs Mere
20
okt

Hvornår skal du poste på sociale medier?

Du har en masse godt content og du har relevante følgere på sociale medier, men hvornår skal du poste for at få det største udbytte? Det handler om at finde den rigtige målgruppe, på det rigtige sociale medier, på det rigtige tidspunkt. Microsoft har lavet nedenstående infographic, der hjælper dig med at identificere det optimale tidspunkt til deling af indhold....
Læs Mere
14
okt

Nyhed fra Facebook til lokale sider

Har du en lokal side på Facebook? Så kan du snart blive verificeret med et officielt stempel på din side. Lokale sider med en fysisk adresse kan nu få et ‘verified badge’ på deres side. Funktionen er i første omgang rullet ud i USA, Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand, men kommer højst sandsynligt også til Danmark snart.
Læs Mere
13
okt

6 gode tips til virksomhedens content

Hvis du arbejder med content marketing ved du, at der er mange ting, man bør have med i overvejelserne, når man producerer content. I artiklen her, har vi samlet 6 gode tips, som du med fordel kan bruge i denne proces. 
Læs Mere
13
okt

Infographic – Google algorithm updates

Har du også svært ved at holde styr på de forskellige opdateringer fra Google? Så kan denne infographic fra Oncrawl helt sikkert give dig et bedre overblik. 
Læs Mere
07
okt

De nye LinkedIn grupper

For nylig offentliggjorde LinkedIn, at de udruller en række ændringer til grupper og gruppefunktioner. Vi giver dig i denne artikel et overblik over disse nye muligheder.
Læs Mere
06
okt

Organisk målretning på Facebook

Ønsker du mere engagement blandt dine følgere på din virksomheds Facebook side? Vil du have flere likes og kommentarer på dine opdateringer, uden at betale for sponsorede opdateringer vel og mærket. Så skal du måske til at overveje at målrette dine opdateringer til et bestemt segment iblandt dine Facebookfølgere. Læs her hvorfor samt, hvordan du gør…
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld