Hos Digital Works holder vi os opdaterede på, hvad der sker i den digitale verden – og den viden sætter vi en ære i at formidle videre til vores læsere. I denne artikel har vi derfor samlet vores 10 mest læste artikler fra første halvår i 2018.

Læs med her og få et quick-fix i gode og brugbare artikler omkring fx content-strategier, hvordan du udfylder din profil på LinkedIn, Facebooks algoritmeændring og funktioner du måske ikke kendte på LinkedIn.

Here we go – tour de artikel anno 2018.

Breaking: Facebooks nye opdatering
Facebook sparkede året i gang med at annoncere en stor opdatering. I denne artikel kan du læse, hvilke udfordringer opdateringen skaber for virksomheder. Vil du også have gode råd til, hvordan du undgår at havne nederst i nyhedsfeedet, så læs artiklen: 5 måder at overleve Facebook’s algoritmeændring.

7 fejl virksomheder begår på sociale medier
I denne artikel gennemgår vi 7 klassiske fejl, som virksomheder begår på sociale medier, så du kan kigge dig selv efter i sømmene for fejltrin – og måske begynde forbedre din SoMe-indsats med det samme.

Hvordan udfylder du din personlige profil på LinkedIn?
I foråret kom der nyt design på de personlige LinkedIn-profiler. Vi giver her en guide til, hvordan du udfylder profilen, så du når helt i mål med din professionelle LinkedIn-profil.

Instagram for B2B? Hvordan og hvorfor?
Mange B2C anvender Instagram til markedsføring, men B2B kan i lige så høj grad anvende mediet. Vi giver her en række bud på, hvordan du, som B2B, kan drage fordel af Instagram.

5 funktioner du skal kende på LinkedIn
Der findes et utal af funktioner på LinkedIn, som mange ikke kender til. I denne artikel har vi samlet 5 funktioner på LinkedIn, som vi mener, du skal kende til.

Planlæg din indsats – contentplan og årshjul
Planlægning er nøglen til succes. I denne artikel forklarer vi, hvorfor planlægning er alfa omega og giver dig bud på, hvordan et årshjul kan udformes.

6 tips til dine opslag på LinkedIn
Hvordan skiller man sig ud, og hvad skal man poste på LinkedIn? I denne artikel får du 6 konkrete tips til, hvordan du får succes med dine opslag på din Company Page på LinkedIn.

#6 måder hashtags kan forbedre din SoMe-indsats
Hashtags kan skabe personlige såvel som virksomhedsmæssige fordele. I denne artikel giver vi konkrete tips til, hvordan du kan bruge hashtags til at styrke din indsats på de sociale medier.

Infographic: Guide til billedformater på SoMe anno 2018
Det visuelle element er enormt vigtigt på sociale medier, men kender du til de rette formater til SoMe? I denne guide finder du formater til samtlige platforme.

Personlige brands booster Social Selling
I denne artikel forklarer vi begrebet “subject matter-expert” og gennemgår, hvordan personlige brands og øget synlighed af medarbejdernes ekspertise kan booste arbejdet Social Selling-indsatsen. Her er deling af content en vej til at positionere dig selv, læs derfor også artiklen strategisk brug af content til social selling,

God fornøjelse med det digitale arbejde i sidste halvår.

Berig dit netværk - del artiklen
Del & udskriv side


2 Svar til “Det bedste fra 2018 – første halvår”

 1. Sandra Christensen

  Hej Emil,

  Tak for de fine ord.
  Vi er glade for, at du finder vores artikler berigende.

  De bedste hilsner,
  Sandra, Digital Works

Kommentar