Twitter er som bekendt ikke blandt de største sociale medier i Danmark. Tal fra i år estimerer at kun omkring 28.000 danskere har taget den kvidrende webtjeneste til sig. Alligevel er det et medie med stor opmærksomhed omkring sig, og et socialt netværk mange holder meget af. Vi har her samlet et par tips til Twitter som du måske ikke kendte (?)

Følg på Twitter direkte fra hjemmesiden

Facebooks ’like’ funktion har længe været integreret på mange hjemmesider og nu følger Twitter trop. Twitter har lanceret en ’follow knap’ som gør det muligt for brugere at tilføje firmaer eller personer til deres Twitter kartotek direkte fra deres hjemmesider med en enkelt klik. Tidligere skulle brugere omdirigeres til deres respektive Twitter konti på twitter.com for at kunne ’følge’ deres idol eller favorit brand.

De officielle “follow” og “Tweet” knapper kan findes her.

Lav en anderledes “følg mig på Twitter knap”

På denne side kan du lave dine egne lidt anderledes “følg mig på Twitter” knapper. Du indtaster blot dit Twitter navn hvorefter du kan få koden til en masse forskellige Twitter knapper – lige til at sætte på dit website.

Prøv selv Twitter Follow Buttons her.

Twitter lingo

Er du lidt i tvivl om hvad alle forkortelserne på Twitter som RT, DM, GFF, OH osv. egentlig betyder? Og er du i tvivl om FF står for Follow Friday eller Fræk Fredag*? Så er der hjælp at hente i Twitters egen ordliste her.

Tweetbook.in

Twitter har lanceret en ny applikation hvor du kan oprette en pdf e-bog med dine ’all time’ favorit tweets og dele dem med dine venner. Applikationen er en sjov måde til at genopfriske gode minder og er lige til at gå til.

Du skal blot logge ind på tweetbook.in og følge linket. God fornøjelse.

Hvem, hvad, hvor?

Kan du heller ikke helt huske hvor mange forskellige tjenester du har givet adgang til din Twitter profil til? Hvis du logger ind på twitter.com, klikke på dit brugernavn i øverste højre hjørne og vælge “Settings”. Herinde klikker du på fanen “Applications” hvor du hurtigt og nemt får et overblik over hvilke applikationer og tjenester du har givet adgang til din Twitter profil.

Twitter

* FF bruges i visse sammenhæng som forkortelse for Fræk Fredag – om fredagen naturligvis 🙂

Har du et godt Twitter tip du vil dele, hører vi meget gerne fra dig herunder?

Berig dit netværk - del artiklen
Del & udskriv side


Kommentar