Digital Works sikrer virksomhedens professionelle arbejde med digitalt salg og markedsføring.
Vi har siden 2010 skabt solide digitale resultater med vores kunder, særligt inden for social selling, sociale medier, content marketing, e-mail marketing og nyhedsbreve.

Nicolai Hæggelin, Founder & CEO

Nicolai Hæggelin

Jeg har siden 1998 arbejdet professionelt med digitale medier. Tidligere som adm. direktør for AOK.dk, dansk salgs- og marketing direktør for den børsnoterede IP tele-koncern Telio og tidligere som medstifter af Poets and Plumbers.
Telefon 2368 4216

Katrine Grønsund, Digital Manager

“Lærke

Jeg har en kandidat fra Copenhagen Business School, hvor jeg har læst cand. merc. (komm.) med specialisering i digitale medier. Jeg kommer fra en stilling i Nykredits digital- og marketingafdeling, hvor jeg i flere år har arbejdet med indhold til nyhedsbreve, sociale medier, websites og andre digitale kanaler. Med min erfaring fra Nykredit og min uddannelsesmæssige baggrund i kommunikation, har jeg øje for de organisatoriske og kommunikative muligheder som digitale medier skaber.

Lærke Cichosz, Digital Manager

“Lærke

Jeg har en kandidatgrad inden for Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet. Siden 2013 har jeg arbejdet med at koble organisatoriske mål med digitale strategier og håndgribelige løsninger ved bl.a. Teknologisk Institut. I mit arbejde fokuserer jeg på altid at skabe værdi inden for sociale medier, content marketing og strategisk kommunikation. Jeg underviser desuden på IAA Digital Strategi.
Telefon 3132 5811.

Benjamin Lipschitz, Large Account Manager

Benjamin Lipschitz

Jeg har en cand.ling.merc fra Handelshøjskolen i Aarhus. Jeg kommer fra en stilling som B2B konsulent i telemarketingvirksomheden Valeur A/S, hvor jeg arbejdede med salg af B2B ydelser. Jeg har en god indsigt i brugen af digitale kanaler, da jeg også arbejdede med Valeurs eksterne kommunikation, herunder nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og SEO.
Telefon 4028 9999

Linda Dürr Resen, Digital Account Manager

Linda

Jeg er uddannet Cand. Mag. Fra Århus Universitet. Som tidligere konsulent og projektleder i telemarketing branchen har jeg solid erfaring med at skabe resultater på vegne af mine kunder. Jeg har en holistisk tilgang til virksomheders professionelle identitet og ikke mindst fremtoning på de sociale medier.
Mit mål er at berige vores kunder med konkrete redskaber til at sikre deres kommercielle digitale fremtoning og på den måde skabe resultater på bundlinjen.
Tlf: 31 58 82 62.

Ina Michelsen, Digital Account Manager

Ina Michelsen

Jeg har siden 2009 arbejdet professionelt med salg og som tidligere konsulent i telemarketingbranchen har jeg de seneste år specialiseret mig i salg på B2B markedet. Jeg er meget salgsorienteret og har stor fokus på at levere positive resultater.
Jeg bestræber mig på at være nytænkende, inspirerende samt udfordrende så mine kunder altid er ’’first in mind’’ hos eksisterende kunder samt iøjnefaldende for potentielt nye.
Tlf: 31 76 00 47

Lisette Molbech, Digital Account Manager

Lisette Molbech

Jeg kommer fra JP/Politikens Hus med en solid salgserfaring inden for digitale kampagner såvel som offline kampagner gennem flere år.
Med en professionsbachelor som psykomotorisk terapeut, giver det mig den ballast at være nærværende, lyttende, udfordrende og behovsafdækkende i mine dialoger med kunderne, hvilket giver dem den kvalitative rådgivning og vejledning til at tage den rigtige beslutning for at indfri sine ønsker og mål.
Telefon 3131 0436

Nanna Cecilie Landtved, Marketing- og økonomimedarbejder

“Nanna” Med min strukturerede tilgang til de økonomiske aspekter, varetager jeg løbende fakturering, kvalitetssikring og forberedelse af kurser. Til daglig er jeg økonomistuderende på HA Almen erhvervsøkonomi på CBS, hvor jeg tilegner mig en bred viden indenfor bl.a. regnskab, økonomistyring, planlægning og finansiering.
Som uddannet markedsføringsøkonom har jeg erfaring med udarbejdelse af kampagner, dataindsamling og kommunikation på digitale platforme igennem mit tidligere praktikforløb hos Fresh Fitness A/S.

Del & udskriv side