Digital Works sikrer virksomhedens professionelle arbejde med digitalt salg og markedsføring.
Vi har siden 2010 skabt solide digitale resultater med vores kunder, særligt inden for social selling, sociale medier, content marketing, e-mail marketing og nyhedsbreve.

Nicolai Hæggelin, Founder & CEO

Nicolai Hæggelin

Jeg har siden 1998 arbejdet professionelt med digitale medier. Tidligere som adm. direktør for AOK.dk, dansk salgs- og marketing direktør for den børsnoterede IP tele-koncern Telio og tidligere som medstifter af Poets and Plumbers.
Telefon 2368 4216

Katrine Grønsund, Digital Manager

“Lærke

Jeg har en kandidat fra CBS, hvor jeg har læst cand. merc. (komm.) med specialisering i digitale medier. Jeg kommer fra en stilling i Nykredits digital- og marketingafdeling, hvor jeg i flere år har arbejdet med indhold til nyhedsbreve, sociale medier, websites og andre digitale kanaler. Med min erfaring fra Nykredit og min uddannelsesmæssige baggrund i kommunikation, har jeg øje for de organisatoriske og kommunikative muligheder som digitale medier skaber.
Telefon 3132 5811

<

Linda Dürr Resen, Digital Account Manager

Linda

Jeg er uddannet Cand. Mag. Fra Århus Universitet. Som tidligere konsulent og projektleder i telemarketing branchen har jeg solid erfaring med at skabe resultater på vegne af mine kunder. Jeg har en holistisk tilgang til virksomheders professionelle identitet og ikke mindst fremtoning på de sociale medier.
Mit mål er at berige vores kunder med konkrete redskaber til at sikre deres kommercielle digitale fremtoning og på den måde skabe resultater på bundlinjen.
Tlf: 31 58 82 62.

Ina Michelsen, Digital Account Manager

Ina Michelsen

Jeg har siden 2009 arbejdet professionelt med salg og som tidligere konsulent i telemarketingbranchen har jeg de seneste år specialiseret mig i salg på B2B markedet. Jeg er meget salgsorienteret og har stor fokus på at levere positive resultater.
Jeg bestræber mig på at være nytænkende, inspirerende samt udfordrende så mine kunder altid er ’’first in mind’’ hos eksisterende kunder samt iøjnefaldende for potentielt nye.
Tlf: 31 76 00 47

Nanna Cecilie Landtved, Marketing- og økonomimedarbejder

“Nanna” Med min strukturerede tilgang til de økonomiske aspekter, varetager jeg løbende fakturering, kvalitetssikring og forberedelse af kurser. Til daglig er jeg økonomistuderende på HA Almen erhvervsøkonomi på CBS, hvor jeg tilegner mig en bred viden indenfor bl.a. regnskab, økonomistyring, planlægning og finansiering.
Som uddannet markedsføringsøkonom har jeg erfaring med udarbejdelse af kampagner, dataindsamling og kommunikation på digitale platforme igennem mit tidligere praktikforløb hos Fresh Fitness A/S.

Sandra Elvar Christensen, Marketing koordinator

Lisette Molbech

Jeg studerer til daglig på sidste år af min bachelor på CBS, på linjen HA(kom.), erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. Her beskæftiger jeg mig med det strategiske felt samt sociale medier og jeg er derfor vant til at håndtere den daglige mediestrøm. Hos Digital Works varetager jeg opgaver med at producere content, nyhedsbreve og opdatering af sociale medier. I mit arbejde med kommunikation er jeg altid fokuseret på at levere et godt resultat og jeg finder det vigtigt at have målgruppen i fokus og arbejde målorienteret med indhold.

Del & udskriv side