Sådan bruger du Facebook Stories

D. af Kristina Thomsen .

Facebook har taget endnu et skridt i kampen mod sin hippe konkurrent, Snapchat. Lige nu ruller Facebook nemlig sit nye initiativ, Facebook Stories, ud til sine brugere. Facebook Stories er et alternativ til Snapchat og fungerer stort set på samme måde: Brugerskabte billeder og videoer, som kan ses af modtageren én gang og forsvinder efter… Read more »

Læs mere

8 facts: Medieudviklingen i Danmark 2016

D. af Lærke Cichosz .

DR’s Medieforskning har for nyligt udgivet deres årlige rapport omkring medieudviklingen i Danmark i det forgangne år – spændende læsning for os, der arbejder med det digitale. Vi har samlet nogle af de væsentlige pointer for dig, der arbejder med de digitale medier.

Læs mere

5 tips til at blive mere mobilvenlig

D. af Charlotte Steentoft .

Vi hører det hele tiden – “mobile first”. Vores website skal være mobil-optimeret, for ellers straffer Google os osv. Du får her 5 tips til, hvordan du med mindre indgreb kan sikre, at din virksomheds tilstedeværelse på de digitale platforme bliver mere mobilvenlig.

Læs mere

Vigtigheden af et mobil-venligt website

D. af Charlotte Steentoft .

Det har aldrig været vigtigere at have et mobilvenligt website end nu; Google ændrede i algoritmen tilbage i april, således at mobilvenlige sites favoriseres i søgeresultaterne  – men måske endnu vigtigere er, at brugerne kommer til dit site via mobile devices.  Marketo har lavet denne infographic, som giver et indblik i udviklingen af search via… Read more »

Læs mere

Er dit website mobiloptimeret?

D. af Sissel Anker Nielsen .

Som du nok allerede har hørt, trådte Googles nye algoritme-ændring i kraft den 21. april i år, hvilket betyder nedprioriteringer i søgeresultaterne for de websites, der ikke er mobiloptimeret. Men hvad betyder det egentlig for dig? 

Læs mere