8 facts: Medieudviklingen i Danmark 2016

D. af Lærke Cichosz .

medieudviklingen-2016-danmark-8-facts

DR’s Medieforskning har for nyligt udgivet deres årlige rapport omkring medieudviklingen i Danmark i det forgangne år – spændende læsning for os, der arbejder med det digitale. Vi har samlet nogle af de væsentlige pointer for dig, der arbejder med de digitale medier.

Læs mere

5 tips til at blive mere mobilvenlig

D. af Charlotte Steentoft .

responsivecover

Vi hører det hele tiden – “mobile first”. Vores website skal være mobil-optimeret, for ellers straffer Google os osv. Du får her 5 tips til, hvordan du med mindre indgreb kan sikre, at din virksomheds tilstedeværelse på de digitale platforme bliver mere mobilvenlig.

Læs mere

Vigtigheden af et mobil-venligt website

D. af Charlotte Steentoft .

Go mobile or go home

Det har aldrig været vigtigere at have et mobilvenligt website end nu; Google ændrede i algoritmen tilbage i april, således at mobilvenlige sites favoriseres i søgeresultaterne  – men måske endnu vigtigere er, at brugerne kommer til dit site via mobile devices.  Marketo har lavet denne infographic, som giver et indblik i udviklingen af search via… Read more »

Læs mere

Er dit website mobiloptimeret?

D. af Sissel Anker Nielsen .

mobil2

Som du nok allerede har hørt, trådte Googles nye algoritme-ændring i kraft den 21. april i år, hvilket betyder nedprioriteringer i søgeresultaterne for de websites, der ikke er mobiloptimeret. Men hvad betyder det egentlig for dig? 

Læs mere

Planlæg dine opdateringer på Instagram

D. af Christine Avlund .

instagram-facebook-cover

Bruger du Instagram som en del af dine daglige marketingsaktiviteter? Så læs godt med her! Der findes nemlig flere forskellige værktøjer, der kan gøre arbejdet med Instagram både nemmere og hurtigere for dig. I denne artikel vil jeg gennemgå 4 forskellige planlægningsværktøjer til Instagram på hhv. mobil og web.

Læs mere