Infographic: Vigtigheden af Social Selling

D. af Lærke Cichosz .

infographic-vigtigheden-social-selling

Som stor fortaler for Social Selling, kan vi ikke understrege vigtigheden af denne salgstilgang nok. Ikke alene oplever vi stigende efterspørgsel fra store som små virksomheder – vi oplever også effektive resultater, når der arbejdes systematisk med Social Selling. Denne infographic, udarbejdet af Hubspot, giver overblik over vigtigheden af Social Selling med konkrete facts om… Read more »

Læs mere

De bedste artikler fra 2016

D. af Lærke Cichosz .

digital-works-bedste-artikler-for-2016

Året synger så småt på sidste vers, og mange begynder at forberede sig på det nye år. Derfor ser vi vores snit til at hjælpe dig på vej med guldkorn på det digitale område. Vi har nemlig samlet vores mest populære artikler fra året, der gik, med konkrete værktøjer, guides samt god inspiration, som kan… Read more »

Læs mere

Boost engagementet med FB Audience Optimization

D. af Signe Vinther .

Facebook-Audience-Optimization

Note: Vi har efter udarbejdelsen af denne artikel erfaret, at det pt. kun er engelske Facebook-sider, der har adgang til denne funktion. Har du en Facebook side? Og ønsker du at øge engagementet organisk for dine posts? Facebook har tilføjet en ny feature, som kan hjælpe med at målrette dit indhold til den målgruppe, der med… Read more »

Læs mere

Nå populære marketingmål på sociale medier

D. af Signe Vinther .

postimage

Marketing og branding på sociale medier er efterhånden et vigtigt element for at skabe succes for en virksomhed. Nye algoritmer, stigende støj og kritiske forbrugere gør ikke arbejdet med sociale medier lettere. Så hvor kan du sætte ind, for at dit brand skiller sig ud på sociale medier?

Læs mere

Undgå kold kanvas med LinkedIn

D. af Lærke Cichosz .

Sådan undgår du kold kanvas med LinkedIn

Frygter du kold kanvas? Bare rolig, du er helt sikkert ikke alene, men endnu vigtigere  – Der er råd for, hvordan du undgår det. Svaret er LinkedIn, som med sine mange muligheder sikrer, at du kan bearbejde leads allerede inden første telefonsamtale. Vi sætter her fokus på, hvordan du kan bruge LinkedIn i dit indledende… Read more »

Læs mere

De 10 populæreste artikler fra 2015

D. af Lærke Cichosz .

Det-bedste-fra-2015

Vi skriver snart 2016 i kalenderen, men inden vi begiver os ud på det nye års eventyr, kaster vi et blik på året der gik. 2015 bød på mange spændende digitale foretagender, som vi har fulgt på tæt hold. Gik du glip af vores artikler? Så får du her et overblik over de 10 mest populære.

Læs mere