Åbne seminarer

Hvorfor er digital viden og nogle seminarer gratis og hvor tjener I Jeres penge?

Det spørgsmål bliver vi ofte stillet, når vi fortæller historien om Digital Works og svaret finder du her:

Gratis digital viden og seminarer
Vi har en fundamental tro på, at brugbar viden om digitalt salg og markedsføring skal være tilgængelig for alle og som udgangspunkt være gratis. Vores viden kan du få gennem nyhedsbrevet, Facebook, Twitter, Google+LinkedIn gruppen og seminarer.

Baggrunden for at vi forærer vores viden og seminarer gratis væk er, at vi ikke tror på, at generel viden er en ydelse, der skal betales for i fremtiden. Adgangen til information i form af eks. cases, artikler, og white papers er ofte tilgængelig for den ivrige og oplyste internetbruger. Men derimod er tiden til fordybelse ofte knap og det omfangsrige område kan virke uoverskuelig for mange.

Digital Works er omdrejningspunktet, som sikrer at du får indsigten, på en let forståelig måde, uden at gå på kompromis med uafhængighed, subjektivitet og anvendelighed.
På vores 3 timers gratis seminarer kan du forvente brugbar og aktuel viden indenfor følgende emner: sociale medier, bannerkampagner & paid media og nyhedsbreve. Alle afviklet med fokus på, at skabe mest mulig værdi for alle deltagere på kort tid.

Se hvad folk har sagt om vores seminarer på LinkedIn.

[tip]

Sidste gratis seminar hos Nykredit

Efter mere end 2 gode år med vores populære åbne seminarer hos Nykredit har vi valgt at holde en pause. Efter d. 28. januar 2013 går vi i tænkeboks for at vurdere, hvordan vi i fremtiden skal afholde seminarer.

Mange tak til Nykredit for denne gang.

“Hos Nykredit tror vi også på værdien i at dele viden. Vi syntes dette er et godt initiativ som vi godt vil støtte op omkring, og har derfor valgt at stille vores auditorium til rådighed for gratis seminarer afholdt af Digital Works.”

Thomas Egede Kragh, Underdirektør, Internetchef – Nykredit Digitale Medier

Skriv en Kommentar