Uddannelse i sociale medier

For at få optimalt udbytte af virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier er det yderst vigtigt, at der er fokus på elementer som strategi, planlægning, lovgivning, måling og optimering.

På vores uddannelse i sociale medier kommer vi, med en holistisk tilgang, hele paletten rundt: Fra de indledende strategiske overvejelser og muligheder med de forskellige sociale medier til måling, monitorering og Social Selling. Uddannelsen giver 10 ECTS point og afsluttes med opgaveskrivning og statsgodkendt eksamination. Uddannelsen foregår i København og udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus.

Hovedpunkter og udbytte

Uddannelsen giver en grundig indsigt i professionel brug af sociale medier. Fokuspunkter i forløbet vil bl.a. være:

  • Strategi Det er et must at have en strategi, når man arbejder professionelt med sociale medier. Vi gennemgår hvilke kriterier, som er essentielle i en social media strategi.
  • Platforme Få indblikket i hvilke kvaliteter, muligheder, styrker og begrænsninger de forskellige platforme har i relation til din virksomhed og virksomhedens mål. Vi ser på, hvilke platforme I bør have en holdning til, og hvordan I får det optimale udbytte af de forskellige platforme.
  • Content Marketing – Hvilket indhold giver mening i forhold til din ønskede positionering og dine målsætninger. Hvordan planlægges og spredes indholdet? Og hvordan involverer du din målgruppe?
  • Den kommercielle tilgang – Vi gennemgår, hvordan du og virksomheden kan bruge LinkedIn til lead-generering og Social Selling.
  • Employer branding – Hvordan sikrer man den rette synlighed omkring employer branding-tiltag på sociale medier? Og hvordan kan medarbejdere spille en aktiv rolle.
  • Måling og monitorering – En stor indsats på de sociale medier er i sig selv ikke nok. Der bør tages stilling til hvad og hvordan, der skal måles, følges op på resultatet og optimeres i forhold til virksomhedens målsætninger. Vi ser på de forskellige metrics, der bør monitoreres, og hvordan du forbedrer dine resultater signifikant.
  • Krisehåndtering – Hvad gør du, hvis/når det går galt? Med udgangspunkt i konkrete cases ser vi på, hvordan du ruster dig til en eventuel PR krise på de sociale medier. Vi kigger også på, hvordan interne og eksterne politikker kan hjælpe dig på vej.
  • Lovgivning – Det er vigtigt, at din virksomhed ikke kommer i strid med markedsføringslovgivning. Vi giver dig derfor en grundig gennemgang af de relevante dele af markedsføringslovgivningen på sociale medier.

Seneste afsluttede hold har efterfølgende evalueret uddannelsen til 4,5 ud af 5 mulige point, og en NPS på 100.  Desuden var karaktergennemsnittet på 10,4 til seneste eksamen.

Undervisningen

Undervisningen er en kombination af undervisning, cases fra “det virkelige liv” samt øvelser og hands-on erfaring. Dermed sikres indsigt i, hvordan der opnås succes på de forskellige platforme, men der vil ligeledes være fokus på faldgruber, og hvordan man undgår dem.

Hvad siger en tidligere deltager?

“Med SOME uddannelse hos Digital Works fik jeg et solidt overblik over de sociale medier – fra platformsafdækning til implementeringsovervejelser og evalueringsmuligheder. Og både på et faktuelt niveau og på et praktisk niveau.

De små hold gav spændende dynamik, og de temainddelte dage gjorde det nemt at opnå et fokuseret overblik. Mange learnings er taget med hjem og allerede implementeret med succes.”

– Frederikke K. Grandt, Hartmann’s fine jewellery

Praktisk information

Uddannelsen forløber sig over 7 undervisningsdage i tidsrummet 9.30-16.00 (hvoraf én dag vil være en heldags workshop) + eksamination. Der vil på hver undervisningsdag være et overordnet tema, hvilket sikrer et dybdegående og konstruktivt udbytte for den enkelte deltager.

Sted: Uddannelsen afholdes i København.

Uddannelsens start: TBA.

Samlet pris: 28.995,- ex moms.

Forplejning: Der vil være fuld forplejning på de 7 undervisningsdage.

Antal pladser: For at sikre god mulighed for dialog og uddannelse med udgangspunkt i egne udfordringer, har vi sat et max på 15 deltagere.

Tilmelding: Send en mail til nl@digitalworks.dk med dit navn, firma, adresse samt evt. fakturainformation (cvr. nr, PO-nr., EAN nr. osv.). Se vores betingelser her.

Undervisere: Nicolai Hæggelin & Nanna Landtved.

Vil du læse mere om uddannelsen, kan du bestille uddybende materiale ved at udfylde boksen til højre.

Uddannelsen udbydes i samarbejde med:

EAAA logo

 

Kommende kurser:

    Ingen Events

Brug for hjælp?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

+45 7370 8555
info@digitalworks.dk