For at sikre at du ikke går glip af den bedste indsigt og alle de gode tips har vi samlet 2 lister til dig. Den ene med de 5 mest læste artikler fra 2010, og den anden med de 5 artikler vi ikke mener du må gå glip af fra året der er ved at være gået.

Rigtig god læselyst.

Top 5 artikler fra 2010

  1. Få det bedste ud af LinkedIn – Få et par hurtige tips til hvordan du får mere ud af LinkedIn.
  2. Simpel SEO – Er du endnu ikke en haj til søgemaskineoptimering kan du her få et tips til hvad du selv kan gøre for at opnå en bedre placering i Google.
  3. Viral top 10 – august 2010 – De 10 bedste viralfilm særligt udvalgt af Goviral.
  4. 8 lette tips til nyhedsbrevet – Få tips til at få det bedste ud af dit nyhedsbrev – En af de digitale kanaler med allerhøjest ROI.
  5. Bevis på at de sociale medier kan medføre salg – Vi har her samlet et par eksempler på virksomheder som har formået at skabe forhøjet salg ved hjælp af de sociale medier.
Digital Works logo

4 artikler du ikke må gå glip af fra 2010

  1. Facebook i 2010 – Det har været et travlt år for Facebook. I løbet af året har de blandt andet introduceret Facebook Places, Deals og Messages. Vi har samlet alt vi har skrevet om Facebook i 2010 her.
  2. Dwell time som KPI – Alt for længe har banneret lidt den triste skæbne kun at blive målt på kliks. Men hvis vi ikke skal måle i kliks, hvad så? Dwell time er et godt bud.
  3. Gør din video synlig på Google – Vi er alle interesserede i at vores brand kommer flot frem i søgeresultaterne. Derfor skal der også arbejdes med SEO når vi uploader videoer – og så er det jo også værd at tage med at YouTube er den 2. største søgemaskine i verden.
  4. 6 ting vi lærte om e-mail marketing i 2010 – I denne artikel har vi samlet nogle af de punkter vi selv er blevet klogere på omkring e-mail marketing i 2010 og listen rummer både permission indsamling og nyhedsbrevets integration med de sociale medier.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld