5 tips til at sikre højere LinkedIn produktivitet

Hvis du er ligesom de fleste, så kender du formentlig følelsen af at have for få timer i døgnet til at nå alle de ting, der skal nås. Derfor er gode råd om, hvordan vi kan højne produktiviteten, ofte kærkomne. I artiklen har vi samlet fem af LinkedIn’s gode råd til, hvordan du sikrer større effektivitet vha. deres app.

1. Tjek dine notifikationer dagligt

At tjekke dine notifikationer dagligt er en hurtig måde at skabe overblik over, hvad der sker i dit netværk. Notifikationer kan give dig indblik i alt fra folk, der har skiftet job til folk, der har udgivet spændende artikler inden for dit fagområde. Denne viden gør, at du kan skære ned på deltagelse på networking events samtidig med, at du får faglige input eller fx et hint om et relevant lead, hvis du arbejder med Social Selling på LinkedIn.

2. Brug LinkedIn som forberedelse til møder

Uanset om dine møder er sammen med potentielle kunder, kommende samarbejdspartnere eller kandidater, der skal til samtale, er LinkedIn et godt redskab til at forberede dig på, hvem du skal mødes med.

Slå de(n) pågældende person(er) op på LinkedIn og find ud af, hvad deres baggrund, deres rolle i virksomheden, ansvarsområder etc. er og brug det som indgangsvinkel til dit næste møde.

LinkedIn tilbyder også mulighed for at synkronisere din kalender, således at du får vist, hvem der deltager i dit næste møde. LinkedIn beskriver i denne artikel, hvordan du synkroniserer din kalender med LinkedIn app’en.

Tip: LinkedIn har også lavet denne video, der guider dig igennem hvordan:

3. Udnyt (gruppe)beskeder til koordinering og samarbejde

Brug beskedfunktionen til nemt og hurtigt at dele vigtig information, dokumenter eller interessante artikler med kollegaer. Eller del relevant og berigende indhold med dit netværk, som både er relationsopbyggende og -plejende.

Start fx gruppesamtaler ved brug af @ (efterfulgt af navn) for at henvende dig til en bestemt person og opkald gerne samtalen efter noget relevant, så du kan holde styr på, hvad de forskellige (gruppe)samtaler omhandler.

Se hvordan i videoen nedenfor:

4. Hold dig informeret på brancherelevant indhold

Brug LinkedIn’s news feed til at holde dig opdateret på branche- eller fagrelevant indhold og nyheder. Igen er app’en en god ven til at skabe overblik og kan fx bruges til at skimme for relevante nyheder. Samtidig giver app’en mulighed for at gemme indhold til senere læsning – en god måde, hvorpå du kan udvide dit professionelle kendskab og viden inden for et givent område.

5. Lær nye kompetencer

LinkedIn har mange gratis fornøjelser, men disker også op med flere af de betalte løsninger. Én af dem er deres LinkedIn Learning, hvor du kan dygtiggøre dig inden for bestemte områder og udvikle dine kompetencer med hjælp fra diverse kurser.

Ifølge LinkedIn findes der mere end 5.000 kurser omhandlende emner som fx ledelse, software udvikling, teknologi eller marketing. Har du mod på at prøve kræfter med LinkedIn Learning, tilbyder LinkedIn pt. en måneds gratis trial.

Hvordan bruger du LinkedIn til bedre produktivitet?

Del gerne dine erfaringer herunder.

 

 

Artiklen er skrevet på baggrund af denne artikel.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Bliv klogere på LinkedIn-arbejdet

Vi afholder løbende kurser i den professionelle brug af LinkedIn. I øjeblikket har vi 3 forskellige LinkedIn kurser i kalenderen inden for både Social Selling samt den professionelle brug af LinkedIn Company Pages.
Læs mere om dine muligheder