Tilføj adminstratorer til din Company Page

Denne korte guide er til dig, der har brug for hjælp til enten at tilføje eller slette en administrator af din Company Page på LinkedIn.

Tilføj en ny administrator

For at tilføje en ny administrator til jeres Company Page, skal du selv være administrator. Du går ind på Company Pagen og klikker på den blå Edit-knap, der sidder i øverste højre hjørne.

Herefter er du i edit mode, og du kan nu scrolle ned til sektionen Company Page Admins. Her kan du se, hvem der allerede er administratorer af siden.

Når du vil tilføje en ny administrator begynder du blot at type vedkommendes navn ind i feltet under Designated Admins.

Husk, at du skal være connected med den person, du ønsker at give administrator-rettigheder.

Når du har tilføjet det ønskede antal administratorer, scroller du op til toppen af siden og klikker på Publish-knappen i højre hjørne.

Den nye administrator vil herefter modtage en notifikation, og kan nu logge ind i Edit mode og redigere siden, tilføje administratorer etc.

Slet en administrator

Såfremt du ønsker at slette en nuværende administrator af din Company Page, logger du ind i edit mode på samme måde, som det står beskrevet i foregående afsnit.

Når du scroller ned til sektionen Company Page Admins kan du se samtlige personer, der er administratorer. Du vil kunne se et lille kryds ud for hvert navn, og klikker du på dette kryds, vil du slette vedkommende som administrator.

Scrol herefter op til toppen igen og klik på Publish-knappen i højre hjørne.

Kan du ikke selv få adgang?

Hvis du selv har problemer med at få administrator-rettigheder til din Company Page, findes der en række muligheder for dig. Dem kan du læse mere om i artiklen Få administator-rettigheder til jeres Company Page her.

Et par gode råd

Vi anbefaler altid vores kunder at have mindst to administrator på deres Company Page – og gerne tre. Det kan være både tidskrævende og besværligt at få adgang til en side, hvor den eneste administrator måske pludselig stopper på arbejdspladsen, ikke kan huske sit password eller noget helt tredje.

Derudover anbefaler vi også, at virksomheden udarbejder en social media politik og gerne nogle retningslinjer for, hvem der har ansvaret for hvad, hvem der svarer på henvendelser, hvem der poster hvad, samt hvem der er ansvarlig for tilføjelsen og fjernelse af administratorer ved ansættelser og afskedigelser.

 

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld