Nye annonceprodukter på Twitter

Twitter introducerede for nyligt betalte annoncer for virksomheder. Fordelene ved disse er, at din profils bedste tweets bliver præsenteret for netop din målgruppe. Disse nye tiltag kan vise sig at være rigtig interessante for virksomheder, der ønsker en styrket online tilstedeværelse.

Af: Line Nymand Hansen

De nye annoncer er lettere utraditionelle, idet man hverken behøver at skrive tekster eller  bruge tid på oprettelse eller udformning i det hele taget. Twitter skal blot informeres om, hvor mange penge man maksimalt vil bruge om dagen pr. bruger og så betaler man først, når ens Twitter-profil får nye followers eller når personer engagerer sig i det betalte tweet. Dertil er det også muligt at afgrænse annoncerne geografisk, så man på den måde kan indsnævre sin modtagergruppe. De betalte annoncer virker både via nettet og på mobil-appen.

Promoted accounts

Twitter annonceprodukter

Med promoted accounts ser Twitter på din sides nuværende followers og leder efter mennesker med de samme interesser. Hos disse personer placeres en anbefaling af virksomhedens side i ”Who to follow” sektionen. På den måde kan man hurtigt nå ud til personer, der har en interesse i virksomhedens produkter eller brand.

Promoted accounts kan bruges til at skalere virksomhedens follower-base og fortalere for brandet. Det kan fx være nyttigt i en situation hvor virksomheden står over for lanceringen af et nyt produkt eller bare gerne vil forbedre sin online tilstædeværelse. Her kan  nuværende followers engageres yderligere og dermed sætte fut i virksomhedens virale marketing.

Med en promoted account vises virksomhedens side i brugernes søgeresultater samt i “Who to follow” sektionen. Denne sektion anbefaler brugerne at følge personer og virksomheder, som Twitter mener kan have deres interesse, og dermed hjælpe brugerne med at opdage nye personer, virksomheder og indhold, der kan have deres interesse.

Promoted tweets

Promoted tweets lader Twitter overvåge sidens engagement, og automatisk promovere de bedste tweets til nuværende followers og personer, der deler deres interesser. Denne annoncetype er derfor god til at dele content og samtidig plante en interesse og øge engagementet hos nuværende followers, opbygge awareness hos målgruppen og tilbyde deals.

Promotet tweets virker også som søgeresultat på samme måde, som vi kender det fra Google, hvor annoncerne ligger i toppen af søgefeltet når brugerne søger. Som almindelige tweets belønnes promoted tweets også for hvor meget de engagerer brugerne, hvor populære tweets vil fremgå hyppigere. Brugerne kan se, at der er tale om et promoted tweet på den gule pil, der fremgår i bunden af annoncen.

Lyder det interessant? På nuværende tidspunkt er betalte Twitter-annoncer ikke rullet ud i Danmark, men vi holder et vågent øje med udviklingen. Vil du vide mere? Så se med i videoen herunder, eller læs mere på Twitter for Business.

2 Svar
  1. Dorte Møller Madsen

    Mange tak for den ! spændende at se, hvor længe der går inden DK rigtigt rammes af Twitter-bølgen.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Master Class i Sociale Medier

Vil du gerne arbejde professionelt med sociale medier? På vores Master Class har vi fokus på elementer som strategi, planlægning, lovgivning, måling og optimering.
Se det omfattende program her