LinkedIn

Er du en af dem som ikke helt har fået opdateret din LinkedIn profil længe, eller hører du til dem som bruger LinkedIn meget, men er træt af hele tiden at modtage mails med opdateringer fra diverse grupper?

Så læs med her, hvor vi giver dig et par hurtige tip til hvordan du kan forbedre din profil samt tilpasse dine indstillinger så du ikke føler dig spammet.

Optimer din LinkedIn profil

For at gøre det nemt for eventuelle kontakter at finde dig, samt at gøre din profil så præsentabel som muligt bør du have følgende på den:

 • En ”ren url” også kaldet ”vanity url” på din public profile – Med en pæn og letlæselig url er det nemmere (og pænere) at linke til din profil fra ex din autosignatur i mailen m.m. For at ændre denne skal du blot gå ind under ”Edit My profile”, gå ned til ”Public profile” og klikke på ”edit” efter url’en.
 • I stedet for at taste eventuelle links ind som ”My company” eller ”My blog”, så udnyt muligheden for selv at skrive hvad du linker til. Gå ind under ”Edit My Profile” og klik på ”Edit” ud for ”Website”. Her vælger du så ”Other” og får så muligheden for selv at taste hvad du linker til. Dette kunne være din virksomheds navn, din Facebook profil eller hvad der giver mening for dig.
 • Har du en blog, bruger du SlideShare til at uploade præsentationer eller har du andet materiale du ønsker at dele på LinkedIn? Så husk at du ved hjælp af Applications kan tilføje både blog og præsentationer til din profil. En fin måde at lave et udvidet CV eller præsentere dit arbejde og resultater på. Du finder mulighederne under Applications Directory under ”More…” i øverste fane. (Opdateret 2014 – Applications er ikke længere tilgængelige på LinkedIn)
 • Et kort summary af dit tidligere arbejde, resultater skabt m.m.
 • Et vellignende billede af dig selv.

Få styr på dine gruppe-indstillinger

Efterhånden som man får tilmeldt sig en del grupper på LinkedIn, stiger antallet af mails i din inbox også. Ønsker du at ændre indstillingerne kan du gå ind under ”Groups” og vælge hvilken gruppe du vil ændre indstillingerne for. Herefter klikker du på ”go to” og vælger ”Settings”. Så kommer du ind på en side hvor du kan vælge om du vil modtage mails fra gruppen samt hvor tit. Her har du desuden mulighed for at vælge om gruppens logo skal være synligt på din profil.

Med disse tips har du forhåbentlig fået lidt inspiration til at forbedre din egen profil en smule samt viden om hvordan du slipper for unødige updates i din inbox.

Hvad er dit bedste LinkedIn tip?

Kom gerne med flere forslag i kommentarboksen herunder.

3 Svar
 1. Kristian Humle Lauritsen

  I stedet for blot at linke til sin blog kan den integreres på ens LinkedIn profil såfremt det er en WordPress Blog. Ens Twitter feed kan ligeledes integreres, men personligt syntes jeg ikke Twitter feeds hører hjemme i LinkedIn updates, da der hurtigt kommer information overload i ens activity oversigt.

 2. Peter Dalsgaard Larsen

  Er du jobsøgende, kan du med fordel, følge de virksomheder som man finder interesante. Flere og flere virksomheder poster nemlig også deres stillingsannoncer på linkedin.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Gå ikke glip af noget!

Følg vores LinkedIn-side og hold dig løbende opdateret om nye features på LinkedIn.
Hold dig opdateret her