Det går hurtigt i den digitale verden og det første halvår i 2019 har budt på mange gode nyheder. Det er vigtigt at holde sig opdateret med de seneste nyheder, og i Digital Works sætter vi en ære i at formidle dem videre til vores læsere. Derfor har vi i denne artikel samlet vores 7 mest læste artikler.

Læs med på vores tour de artikel anno 2019. Her kan du få både tips og tricks til en catchy subject-line, lækre værktøjer til arbejdet med digtale medier, “instagram-stories” eller forbedringer til din company-page.

Content kalender til LinkedIn
En contentplan kan skabe stor værdi og overblik i dit arbejde. I denne artikel har vi samlet en liste over fordelene ved at have en contentplan samt udarbejdet en step-by-step guide til, hvilke elementer din contentplan til LinkedIn bør indeholde.

17 tips til en catchy subject-line
Synes du det kan være svært at lave en fængende subject-line, som giver din målgruppe lyst til at åbne din e-mail? I denne artikel giver vi dig 17 gode tips til din fremtidige subject-lines, så du lettere kan differentiere dig i målgruppens overfyldte indbakke.

Undertekster på dine LinkedIn videoer – hvordan?
Video er den type indhold, der performer allerbedst på de fleste sociale medier, og herunder også LinkedIn. LinkedIn-brugerne er 20x mere tilbøjelig til at dele en video fremfor andet slags indhold. Vi giver dig her tips til, hvordan du laver undertekster på dine videoer, så dine budskaber ikke går tabt.

Sådan laver du de bedste ”insta-stories”
Instagram er et voksende medie med mere end 1 milliard brugere, og ud af dem benytter mere end 400 millioner brugere funktionen ”insta-stories”. Det kan du, som virksomhed, drage fordel af, men hvordan skal det gribes an? Vi har listet et par facts, som du kan benytte i dit arbejde med ”insta-stories”.

Værktøjskassen til digitale medier
Der findes mange forskellige værktøjer du kan benytte, når du skal optimere din indsats på de sociale medier. Det kan være, at du skal lave bedre billeder og grafikker, få styr på contentplanen og planlægningen eller måske finde ud af, hvilket billede algoritmerne foretrækker. Find vores bud på de bedste værktøjer til dig, der arbejder med digitale medier.

5 måder at forbedre din Company Page
Hvordan vil du gerne have, at din virksomhed fremstår overfor dine følgere? Denne artikel giver dig 5 typisk oversete tips, til at forbedre din virksomhedsside på LinkedIn.

Ny funktion kommer til LinkedIn
Der er rullet en ny funktion ud på LinkedIn, som nu gør det muligt for dig, at se hvilke annoncer dine konkurrenter kører eller har kørt op til 6 måneder tilbage. Denne artikel giver dig flere informationer om funktionen, og giver dig et bud på, hvad den kan bruges den til.

God fornøjelse med det digitale arbejde det sidste halvår

Er der noget, du vil læse mere af i det sidste halvår, så smid gerne en kommentar i kommentarsporet.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Master Class i sociale medier

Vores Master Class i sociale medier er særligt udviklet til virksomheden, der allerede arbejder med sociale medier, men mangler en dybere viden på området. Programmet er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.
Læs om forløbet her