De bedste artikler fra 2020 – del 2

Året går på hæld, og vi skriver os snart ind i 2021. Hvis du er gået glip af værdifuld og berigende viden i årets løb, har vi i traditionen tro samlet et udpluk af vores bedste artikler fra 2020. De sidste måneder har budt på mange digitale nyheder, som fx LinkedIns nye design og de nye funktioner på LinkedIn. Så vil du være godt klædt på til den digitale indsats i det nye år, kan du læse mere her.

Hvis du ønsker at dykke ned i vores tidligere digitale nyheder fra første halvår, kan du læse del 1 af de bedste artikler fra 2020 her.

10 gode råd til din personlige LinkedIn profil

Din personlige profil på LinkedIn skal være professionel og fortælle, hvem du er, og hvad du kan. Du har mulighed for at tilføje mange forskellige informationer på din LinkedIn profil, hvilket godt kan være en smule uoverskueligt. Derfor giver vi dig i denne artikel 10 gode råd til, hvad du bør have styr på, når det kommer til din personlige LinkedIn profil.
Læs artiklen her.

Den ultimative LinkedIn guide

Der er utallige ting at have styr på i sit arbejde med LinkedIn – dette gælder både det personlige og det professionelle brug. I denne artikel har vi samlet et overblik bestående af en række artikler, hvor du kan gå på opdagelse i områder som det generelle arbejde med LinkedIn, din personlige profil, Social Selling, Employee Advocacy, annoncering og meget mere.
Læs artiklen her.

5 ting du bør undgå på sociale medier

Vi ønsker alle at nå den rette målgruppe med vores aktivitet på de sociale medier, men der er mange faldgruber, og det kan være svært at undgå at begå fejl. Vi vil vove at påstå, at fejl kan ske for alle og enhver, men fejlene har selvfølgelig forskellig karakter. I denne artikel har vi samlet fem fejl, som du bør være opmærksom på at undgå i din aktivitet på de sociale medier.
Læs artiklen her.

Tjekliste til mulige marketingtiltag i 2020

Nåede du at få afprøvet og reflekteret over forskellige mulige marketingtiltag, inden 2020 var omme? Vi har samlet en række mulige marketingtiltag, som du måske ikke har overvejet eller ikke har afprøvet, men som kan være fordelagtige for dig at prøve i det nye år. Så mangler du nogle idéer, eller er du blevet nysgerrig?
Læs artiklen her.

Nyt LinkedIn design

Efter godt og vel fem år, valgte LinkedIn i efteråret 2020 at re-designe platformen for at gøre den mere intuitiv og forbedre brugeroplevelsen. Det har resulteret i en række ændringer, hvoraf nogle er tydelige som fx udseendet på interfacet og andre mindre tydelige som fx nye søgefunktioner. Vi har samlet listen over ændringerne her.
Læs artiklen her.

Nye funktioner på LinkedIn i 2020

Som nævnt ovenfor, så opdaterer og forbedrer LinkedIn deres platform med jævne mellemrum, hvilket betyder nye muligheder, men også tilføjelse af nye funktioner. Der har været en del tilføjelser til platformen i løbet af 2020, som fx en ny mulighed for engagement, en ny mulighed for indlæg, samt nye muligheder for jobsøgning. Kender du til dem alle? Hvis ikke, så læs med her, hvor vi gennemgår de nye funktioner, som måske er relevante for dig.
Læs artiklen her.

En af de gode ting, som LinkedIn har kastet af sig i 2020, er muligheden for at lave flottere og bedre opslag. I løbet af 2020 er der kommet nye muligheder for opslag, men også fremgangsmetoden er blevet nemmere og bedre. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du laver en link-opdatering med et valgfrit billede. Det er dermed slut med, at LinkedIn selv henter et forkert eller dårligt billede fra dit website. Det er lavet om til glæde for os – og højst sandsynlig for mange af jer.
Læs artiklen her.

God fornøjelse med det digitale arbejde fremover!

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Arbejd professionelt med LinkedIn

Mange virksomheder undlader at udnytte potentialet på LinkedIn af den ene eller anden grund. Men en professionel tilstedeværelse skaber muligheder for branding, awareness, thought leadership og meget mere - på kurset ‘Virksomheden på LinkedIn’ kan du blive klogere.
Read more