For at sikre at du ikke er gået glip af den bedste indsigt og viden, har vi samlet de 5 mest læste artikler for de første måneder i 2011. Har du allerede læst artiklerne, kan de sikkert godt tåle at blive læst igen.

God læselyst.

Top 5 artikler

 1. Nye cookie regler på vej
  Der er ændringer på vej omkring brugen af cookies på danske websites. Du får her et overblik over de væsentligste ændringer i bekendtgørelsen. Advokat Heidi Steen Jensens kommer  med anbefalinger til, hvad din virksomhed bør have styr på, inden de nye regler træder i kræft den 25. maj.
 2. Hvornår skal nyheder postes på Facebook?
  Statusopdateringer er blevet en vigtig og integreret del af brugernes færden på Facebook, men hvad kan virksomheder egentlig bruge deres kunders statusopdateringer til? Graves der dybere ned i statusopdateringer, kommer nogle tendenser til syne – tendenser som virksomheder kan bruge i deres bestræbelser på at udnytte Facebook’s potentiale.
 3. Nyt design til Facebook pages
  Facebook pages har ændret deres design og du får her et overblik over de væsentligste ændringer.
 4. SEO – Hvordan ranker søgemaskinerne?
  SEOmoz laver hvert andet år en undersøgelse, hvor de spørger en række eksperter om, hvilke faktorer de mener, er de vigtigste når der arbejdes med søgemaskineoptimering. Du får her nogle af de vigtigste faktorer.
 5. Brug de sociale medier til kundeservice
  Flere og flere virksomheder kaster sig over de sociale medier som et led i deres kundeservice, og man skal ikke lede længe efter det gode eksempel. Se her to eksempler på virksomheder som benytter de sociale medier i kundeservicefunktionen – og som gør det med succes!

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld