Vigtigt Er du gået glip af noget i første halvår? Facebook, Instagram og LinkedIn rykker alle i en rivende hast, og for de fleste kan det være noget af en udfordring at følge med i udviklingen og de nye muligheder. Vi har her samlet de bedste artikler fra 1. halvår, både hvad angår popularitet, samt de nyheder vi ikke mener du bør gå glip af.

Af Charlotte Østergaard Jørgensen

Facebook

Den mest populære artikel i første halvår har uden tvivl været den om reglerne for Facebook cover fotoet – og med god grund, idet der kom nogle spændende ændringer, som gav nye og mere kommercielle muligheder for brugen af det. Læs om de nye regler for Facebook cover foto her

Artiklen 6 ting du bør optimere på din Facebook-side ligger også højt på listen, og i artiklen kan du bl.a. finde tips til bedre brug af about-teksten, cover-fotoet samt til opdatering af admin-roller m.m.

Husk at du kan holde dig opdateret omkring nyheder og nye muligheder på Facebook her

LinkedIn

LinkedIn var som altid et populært område og både artiklen om de 7 fejl din virksomhed laver på LinkedIn, samt artiklen om de nye muligheder med LinkedIn Contacts var blandt de mest læste her i første halvår.

Endorsements af skills var også et LinkedIn-emne, der i den grad skabte debat rundt omkring, og Nicolais tanker om, hvorvidt de allerede er blevet en plage var skam også populær. Læs artiklen her.

Husk, at du kan holde dig opdateret omkring nyheder og nye muligheder på LinkedIn her

Sociale medier

I slutningen af 2012 skrev vi artiklen 8 social media trends i 2013. Og selvom artiklen er fra sidste år, har den stadig været blandt de 10 mest læste artikler i år. I artiklen kan du bl.a. læse om trends som data, involvering af medarbejderne og trafik fra mobile devices.

Bedre resultater med nyhedsbrevet

E-mail marketing og nyhedsbreve er også en af de discipliner mange annoncører arbejder med, og artiklen med 6 ting der styrker åbningsraten på nyhedsbrevet var populær. I artiklen får du bl.a. tips til listehygiejne, frekvens og udsendelsestidspunktet.

Det du ikke må gå glip af…

Herunder har vi samlet et par artikler som vi ikke mener du bør gå glip af:

Berig dit netværk - del artiklen

Skriv en Kommentar

Relateret artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld