Hos Digital Works holder vi os opdaterede på, hvad der sker i den digitale verden – og den viden sætter vi en ære i at formidle videre til vores læsere. I denne artikel har vi derfor samlet vores 10 mest læste artikler fra første halvår i 2018.

Læs med her og få et quick-fix i gode og brugbare artikler omkring fx content-strategier, hvordan du udfylder din profil på LinkedIn, Facebooks algoritmeændring og funktioner du måske ikke kendte på LinkedIn.

Here we go – tour de artikel anno 2018.

Breaking: Facebooks nye opdatering
Facebook sparkede året i gang med at annoncere en stor opdatering. I denne artikel kan du læse, hvilke udfordringer opdateringen skaber for virksomheder. Vil du også have gode råd til, hvordan du undgår at havne nederst i nyhedsfeedet, så læs artiklen: 5 måder at overleve Facebook’s algoritmeændring.

7 fejl virksomheder begår på sociale medier
I denne artikel gennemgår vi 7 klassiske fejl, som virksomheder begår på sociale medier, så du kan kigge dig selv efter i sømmene for fejltrin – og måske begynde forbedre din SoMe-indsats med det samme.

Hvordan udfylder du din personlige profil på LinkedIn?
I foråret kom der nyt design på de personlige LinkedIn-profiler. Vi giver her en guide til, hvordan du udfylder profilen, så du når helt i mål med din professionelle LinkedIn-profil.

Instagram for B2B? Hvordan og hvorfor?
Mange B2C anvender Instagram til markedsføring, men B2B kan i lige så høj grad anvende mediet. Vi giver her en række bud på, hvordan du, som B2B, kan drage fordel af Instagram.

5 funktioner du skal kende på LinkedIn
Der findes et utal af funktioner på LinkedIn, som mange ikke kender til. I denne artikel har vi samlet 5 funktioner på LinkedIn, som vi mener, du skal kende til.

Planlæg din indsats – contentplan og årshjul
Planlægning er nøglen til succes. I denne artikel forklarer vi, hvorfor planlægning er alfa omega og giver dig bud på, hvordan et årshjul kan udformes.

6 tips til dine opslag på LinkedIn
Hvordan skiller man sig ud, og hvad skal man poste på LinkedIn? I denne artikel får du 6 konkrete tips til, hvordan du får succes med dine opslag på din Company Page på LinkedIn.

#6 måder hashtags kan forbedre din SoMe-indsats
Hashtags kan skabe personlige såvel som virksomhedsmæssige fordele. I denne artikel giver vi konkrete tips til, hvordan du kan bruge hashtags til at styrke din indsats på de sociale medier.

Infographic: Guide til billedformater på SoMe anno 2018
Det visuelle element er enormt vigtigt på sociale medier, men kender du til de rette formater til SoMe? I denne guide finder du formater til samtlige platforme.

Personlige brands booster Social Selling
I denne artikel forklarer vi begrebet “subject matter-expert” og gennemgår, hvordan personlige brands og øget synlighed af medarbejdernes ekspertise kan booste arbejdet Social Selling-indsatsen. Her er deling af content en vej til at positionere dig selv, læs derfor også artiklen strategisk brug af content til social selling,

God fornøjelse med det digitale arbejde i sidste halvår.

4 Svar
 1. Sandra Christensen

  Hej Emil,

  Tak for de fine ord.
  Vi er glade for, at du finder vores artikler berigende.

  De bedste hilsner,
  Sandra, Digital Works

 2. Sandra Christensen

  Hej Frederik,
  Dejligt at du kan lide vores artikler, og finder nyttige informationer i dem.
  Website Demographics er helt klart også noget, der er værd at tage fat på.
  Dbh Sandra/Digital Works

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Master Class i Sociale Medier

For at få optimalt udbytte af virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier er det yderst vigtigt, at der er fokus på elementer som strategi, planlægning, lovgivning, måling og optimering.
Læs mere om vores Master Class