Så kom det nye design til company pages

I september måned meddelte LinkedIn at der vil komme nyt design på virksomhedssiderne. Og i dag er udrulningen på de danske sider så startet. Siden udvalgte virksomheder testede det nye design i september, er der kommet enkelte ændringer. Se her hvilke.

NB: Artiklen er opdateret d. 24. oktober 2012.

Herunder kan du se det nye design, som er ændret en smule siden test-designet blev afprøvet i september. Ift. test-siderne har LinkedIn valgt at bevare navigationen mellem ‘Home’, ‘Careers’, ‘Products’ og ‘Insights’ i toppen af siden, samtidig med at man kan tilgå produkter og evt. job i højre side fra forsiden.

Se det nye design på Dell’s company page herunder:

Dell company page

Hvad skal du gøre?

Hvis du administrerer en virksomhedsside på LinkedIn bør du til at starte med forholde dig til følgende:

 • Som udgangspunkt overføres dit indhold automatisk til det nye design
 • Du kan nu have et stort cover-foto på forsiden af din virksomhedsside (format 646 x 220 px). Start med at få udarbejdet et flot cover-foto der viser hvem I er som virksomhed
 • Brug evt. cover-fotoet til at fortælle hvad I laver som virksomhed, idet virksomhedsbeskrivelsen i det nye design, nu er rykket ned i bunden af siden.

NB: Vær dog opmærksom på at vi her i starten har oplevet en del bugs på de danske virksomhedssider i form af forkert skalering af cover-foto, produkt-bannere der forsvinder osv. Alt det håber vi kommer på plads snarest 😉

Som administrator er der enkelte ting som er flyttet lidt. Som det ses herunder, er feltet hvori man skriver opdateringer rykket op, og diverse “insights” er flyttet op ved siden af dette felt. ‘Follower insights’ og ‘Page insights’ kan desuden altid tilgås via den blå ‘Admin tools’ knap.

nkedIn company page som administrator

Hvad synes du om det nye design?

Kommenter endelig dine tanker i feltet herunder. Vil du læse mere om LinkedIn’s seneste tiltag? Så kan du eksempelvis læse om muligheden for at anbefale “skills”, eller den nye LinkedIn follow-knap.

4 Svar
 1. Jane Hindse

  Jeg er så heldig, at nogen gerne vil anbefale mig i tidligere stillinger, men vi kan ikke finde ud af, hvor linket til dette er gemt i det nye design. Kan I hjælpe?

 2. Hej Jane

  Jeg antager at du spørger ift. din personlige profil?
  Hvis du ønsker at “requeste recommendations” på LinkedIn skal du stadig blot holde musen over “profile” i top-bjælken, og herefter klikke på “Recommendations”. Her fra kan du vælge “Request recommendation”.

  De bedste hilsner
  Charlotte, Digital Works

 3. jens mark

  Jeg er ikke sikker på hvordan jeg får oprette en virksomhedsprofil på LinkedIn, kan i hjælpe m input.
  jeg har en personlig profil.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

LinkedIn kursus 4/12

Deltag på kurset Arbejd professionelt med LinkedIn den 4. december, og få indsigt i hvordan du kan skabe resultater gennem company pages, grupper og din personlige profil. Du får desuden et eksemplar af vores nye bog om det professionelle arbejde med LinkedIn.
Læs mere her